Maailman pisimmän musiikki­videon ennätys paukahti rikki – näin uskomattoman kauan kestää hitti­duon ja fanien tekemä ”päättymätön” video - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman pisimmän musiikki­videon ennätys paukahti rikki – näin uskomattoman kauan kestää hitti­duon ja fanien tekemä ”päättymätön” video

Palkittu yhdysvaltalaisduo Twenty One Pilots on rikkonut maailman pisimmän musiikkivideon ennätyksen.

Twenty One Pilots on yhdysvaltalainen duo, jonka jäsenet ovat Tyler Joseph ja Josh Dun. Kuvassa Tyler Joseph.­

24.12.2020 3:25

Palkittu yhdysvaltalaisduo Twenty One Pilots on rikkonut maailman pisimmän musiikkivideon ennätyksen.

Lever of Concern -kappaleen video kestää, tai kesti, uskomattomat 4 264 tuntia.

Kappale julkaistiin jo huhtikuussa. Paria kuukautta myöhemmin duo kertoi, että aikomuksena on tehdä biisille ”päättymätön” musiikkivideo. Apuna käytettäisiin fanien verkkoon lataamaa kuvamateriaalia.

Lopullinen tuote oli jatkuva suora lähetys YouTubessa. Kappale soi jatkuvalla loopilla ja aina kun se alkoi uudelleen, uusi fanivideo ilmestyi. Näin syntyi ”päättymätön” musiikkivideo.

Video kuitenkin tuli kuin tulikin päätökseensä. 117 päivän, 16 tunnin, 10 minuutin ja 25 sekunnin jälkeen. Video alkoi kesäkuun 21. päivä ja päättyi joulukuun 16. Guinness World Records vahvisti ennätyksen.

Aiempi ennätys oli megatähti Pharrell Williamsilla. Hän loi 24-tuntisen musiikkivideon hittikappaleeseensa Happy vuonna 2013.

Lähde: CNN.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?