Niko Saarinen lätkäisi Instagramiin joulutervehdyksen ilman rihman kiertämää – meinasi vilauttaa kameralle aivan liikaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Niko Saarinen lätkäisi Instagramiin joulutervehdyksen ilman rihman kiertämää – meinasi vilauttaa kameralle aivan liikaa

Tosi-tv-ohjelmista tutun Niko Saarisen alaston joulukuva herätti hilpeyttä Instagramissa.

23.12.2020 11:28

Tosi-tv-konkari Niko Saarinen, 34, on heittäytynyt monen muun tapaan joulunviettoon. Lappeenrannassa jouluaan viettävä Saarinen hauskuutti seuraajiaan julkaisemalla tiistai-iltana oman tulkintansa lumisesta joulusta.

Saarinen istuu kuvassa yön pimeydessä pienellä lumiläntillä ilman rihman kiertämää. Päässään hänellä on jouluiset poronsarvet.

– Mähän olin siis haaveillu tosi valkeasta joulusta, mutta todistettavasti lappeenrannan ainoa 10x10cm lumikuutio löytyy äidin takapihalta jonne saavuin tänään, Saarinen aloittaa.

Voit selata kuvia painamalla oikeassa reunassa olevaa valkoista nuolta.

Lumihangessa kyykkivä Saarinen on peittänyt toisessa kuvassa intiimialueensa joulupukin kuvalla.

– Tän kuvan pystyt lavastaan muuten lumettomassa ympäristössä sillä että sulatat pakkasesi (ootko muuten tehny sitä hetkeen?) ja viet ne reunapalat vaikka parvekkees nurkkaan ja sit vaan pyllähdät siihen. Jos teet sen alasti kuten minä (swaip up) ni muista että tommonen hieman haarat auki asento varmana sitten paljastaa jotain mikä ois kiinnittäny enemmän huomiota kun noi kolmen euron poronsarvet mun päässä, Saarinen vitsailee.

Saarinen murjaisee myös kylmettäneensä arkoja paikkojaan ottaessaan kuvia itselaukaisimen avulla.

– No tossa kun istu kymmenen kuvan verran itselaukaisin päällä et sai kuvan ilman että pallit näky, perse jäässä... ni tuntu ku eläis! Sauna, yks olut, maailman rakkaimman eli äidin luona, loma ja vaikka sit se lappeenrannan ainoa luminen kohta..ni ai että mä NAUTIN, Saarinen hehkuttaa.

Pilke silmäkulmassa otettu kuvasarja sai riemukkaan vastaanoton Instagramissa.

– Just näin! Nauttikaa! suosittua Kauppiaan rouva -blogia pitävä Minttu Kaulanen toivottaa.

– Kohutonttu, eräs toinen naureskelee.

– Kulkuset, kulkuset... kolmas vitsailee.

– Tilaan yhen tommosen tontun jouluks kiitti!

– Kiitos Niko sinulle postauksistasi! Jonkun tovin olen seurannut sinua, en pitkään mutta kovin olen tykästynyt. Piristävä ihminen olet!

Saarinen, 34, ponnahti julkisuuteen Big Brother -ohjelmasta vuonna 2009. Sen jälkeen Saarinen on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä ja Farmissa. Seuraavaksi hänet nähdään kilpailijana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa, joka esitetään keväällä Nelosella.

Tv-ohjelmien konkari avautui äskettäin Rakkauden nallekarkit -podcastissa julkisuuden vaikutuksesta hänen rakkauselämäänsä. Saarinen sanoo podcastissa, että yleensä ihmisten ennakkokäsitykset hänestä muuttuvat sen jälkeen, kun he tapaavat hänet. Hän sanoo toivovansa, että ihmiset muistaisivat, että tosi-tv-ohjelmat ovat viihdettä, eikä hän ole oikeasti samanlainen kuin tv:ssä.

– Reality-julkisuus on aika haastavaa. Selviytyjät Suomi -sarjassa oli monta esimerkiksi musiikin kautta julkisuudessa olevaa henkilöä, jotka eivät osanneet ollenkaan, miten tehdään realitya. Se ei ole oletus, että ihminen osaa olla kiinnostava reality-sarjassa. Minä osaan olla, Saarinen totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?