Pamela Andersonin ja Tommy Leen seksivideoskandaalista puuhataan tv-sarjaa – povipommin rooliin valittu kaunotar sai faneilta täystyrmäyksen

Pamela Andersonin ja Tommy Leen myrskyisästä avioliitosta tehdään tv-sarja. Andersonia sarjassa esittää todellinen yllätysnimi.

Playboy-malli Pamela Andersonin ja rokkari Tommy Leen seksivideo päätyi vääriin käsiin vuonna 1995. Nyt parin skandaalinkäryisestä suhteesta ja mystisesti julkisuuteen vuotaneesta seksivideosta tehdään tv-sarja.

20.12.2020 22:29

Playboy-malli ja näyttelijä Pamela Anderson joutui ex-miehensä, Mötley Crüe -yhtyeen rumpali Tommy Leen kanssa 90-luvulla kohuotsikoihin, kun parin kotikutoinen seksivideo vuoti julkisuuteen.

Häämatkalla kuvattu seksivideo oli aikansa suurimpia skandaaleja ja on edelleen pienoinen mysteeri, miten video ylipäätänsä päätyi julkisuuteen.

Nyt Andersonin ja Leen myrskyisän suhteen vaiheesta ja seksivideoskandaalista tehdään tv-sarja, kertoo Deadline-sivusto.

Amerikkalainen Hulu tekee Pam & Tommy -työnimellä kulkevaa sarjaa, jossa keskitytään erityisesti parin kohujulkisuuteen, sekä tietenkin vääriin käsiin päätyneeseen seksivideoon.

Tommy Leetä esittää sarjassa Deadlinen tietojen mukaan Captain America -tähti Sebastian Stan. Povipommi Pamela Andersonina nähdään brittinäyttelijä Lily James. Erityisesti Jamesin valinta Andersonin rooliin on herättänyt kummastusta niin Hollywoodissa kuin fanienkin keskuudessa, sillä James on tullut suurelle yleisölle tutuksi etenkin historiallisista pukudraamoista.

Sebastian Stan esittää tulevassa tv-sarjassa Tommy Leetä.

31-vuotias James muistetaan etenkin Downton Abbeyn Lady Rosena ja vuonna 2015 ensi-iltansa saaneesta Disneyn Cinderella-elokuvasta.

Lily James tuli suurelle yleisölle tutuksi Downton Abbey -sarjasta.

Twitterissä uutinen tulevasta tv-sarjasta on herättänyt kiivasta keskustelua. Kommenteissa ihmetellään, kuinka Lily Jamesista saadaan muistuttamaan ulkoisesti kurveistaan tunnettua povipommia.

– Sarjan stylistilla on edessään todellinen haaste, sillä en voi kuvitellakaan Lily Jamesia Pamela Andersonina, Twitterissä pohditaan.

– Juu, Lily James on ensimmäinen näyttelijä, joka tulee mieleeni kun Pamelan rooliin etsitään naistähteä... kommenteissa naljaillaan.

– Oletan, että Lily Jamesille laitetaan rintaproteesi roolia varten?

Sosiaalisessa mediassa on ehdotettu, että näyttelijä Margot Robbie olisi parempi valinta rooliin, sillä hän näyttää enemmän Pamela Andersonilta.

– Ettekö soittaneet Margot Robbielle?

Pamela Andersonin fanit ovat huomauttaneet sosiaalisessa mediassa, ettei Lily James näytä lainkaan Playboy-malli Pamelalta.

Mötley Crüe -yhtyeestä tehdyssä Netflixin Dirt-elokuvassa Tommy Leetä esitti muusikko Machine Gun Gelly, joka keräsi bändin faneilta kiitosta roolisuorituksestaan. Twitterissä ehdotetaankin, että hän esittäisi Leetä myös tulevassa tv-sarjassa. Muusikon naisystävä näyttelijä Megan Fox puolestaan voisi esittää Pamelaa.

– Machine Gun Kelly olisi looginen valinta, sillä hän on esittänyt jo Tommya Dirt-elokuvassa.

Deadline kertoo, että sarjan ohjaa I, Tonya -elokuvasta tuttu Craig Gillespie. Käsikirjoituksesta vastaa Rob Siegel.

Sivustolle kerrotaan, että Pamela Anderson ja Tommy Lee eivät ole millään tavalla mukana sarjan tekemisessä, mutta he ovat tietoisia projektista.

Deadlinen tietojen mukaan sarjan kuvaukset alkavat keväällä 2021.

Pamela Andersonin ja Tommy Leen avioliitto sai alkunsa vuonna 1995, kun pari oli tuntenut toisensa vain neljä päivää. He olivat naimisissa lopulta kolme vuotta. Kaksikolla on liitosta kaksi poikaa, Brandon ja Dylan.

Pamela Andersonin mukaan hänen ja Tommy Leen kotivideot varastettiin ja rosvo myi ne lehdille. Hän on väittänyt haastatteluissa, ettei pari tarkoituksella kuvannut seksivideota, vaan taltioi kameralle päivittäistä puuhasteluaan.

– Laitoimme nauhat ja videokamerat turvaan kassakaappiin, kun kotiamme remontoitiin. Joku ryösti kassakaapin ja kasasi nauhoista seksivideon, Anderson pohti Fox Newsin haastattelussa vuonna 2018.

– Harrastimme ehkä vähän seksiä siinä, en tiedä. En ole koskaan halunnut nähdä sitä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?