Tom Cruise raivosi silmittömästi uuden Mission Impossible -elokuvan kuvauksissa: ”Jos teette vielä noin, olette mennyttä!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tom Cruise raivosi silmittömästi uuden Mission Impossible -elokuvan kuvauksissa: ”Jos teette vielä noin, olette mennyttä!”

Äänitallenne välikohtauksesta vuoti julkisuuteen ja leviää sosiaalisessa mediassa.

Tom Cruise ei halua enää minkään viivästyttävän uuden Mission Impossible -elokuvan ensi-iltaa.­

16.12.2020 14:11

Näyttelijä Tom Cruise joutui raivon valtaan uuden Mission Impossible -elokuvan kuvauksissa bongattuaan kaksi elokuvan työntekijää oleskelemassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan tietokoneen ääressä.

Äänitallenne Cruisen raivokohtauksesta vuoti julkisuuteen ja on saanut huomiota muun muassa sosiaalisessa mediassa. Nauhalla Cruisen kuullaan huutavan raivoisasti työntekijöille, jotka eivät noudata tuotannon koronaviruksen johdosta määrättyjä varotoimenpiteitä. Cruise myös uhkaa heitä potkuilla.

– Jos teette vielä noin, olette mennyttä! Jos kukaan tässä työryhmässä tekee niin, se on siinä. Sinä myös, ja sinä, ja sinä. Älkää enää ikinä tehkö noin, Cruise huutaa lukuisten kirosanojen saattelemana.

Page Six kertoo Cruisen tehneen kaikkensa, jotta elokuvan tuotanto pysyisi käynnissä koronapandemiasta huolimatta, eikä hän halua jättää mitään sattuman varaan.

– Me työllistämme tuhansia ihmisiä. Ei tarvitse pyytää anteeksi. Esittäkää anteeksipyyntönne niille, jotka menettävät kotinsa, koska alamme ajetaan alas, Cruise jatkoi silmitöntä raivoamistaan sääntöjä rikkoneille työntekijöille.

– Me emme keskeytä tämän v***n elokuvan kuvauksia, ymmärrättekö?

Tuotantotiimistä kerrotaan Page Sixille, että Cruisen raivon kohteeksi joutuneet työntekijät käyttivät ohjeiden mukaan kasvomaskia, mutta olivat alle metrin päästä toisistaan.

Tom Cruise vahtii tarkasti, että elokuvan tuotannossa työskentelevät noudattavat annettuja ohjeita turvaväleistä ja kasvomaskien käytöstä.­

Uutuuselokuvan tuotanto on kärsinyt tänä vuonna useista koronaviruksen aiheuttamista takaiskuista. Kuvaukset keskeytettiin ensimmäisen kerran helmikuussa, kun koronavirusepidemia alkoi kiihtyä Italiassa.

Lokakuussa 12 elokuvan tuotannossa työskennellyttä työntekijää sai koronavirustartunnan. Tämän jälkeen Cruise on nähty kuvauspaikoilla maski tiiviisti kasvoillaan, vahtimassa tiukasti, että kaikki muutkin noudattavat annettuja varotoimenpiteitä.

Cruise myös maksoi omasta pussistaan 500 000 puntaa (noin 554 000 euroa) risteilyaluksesta, jolle näyttelijät ja kuvausryhmä pystyivät eristäytymään.

Elokuvan oli alun perin tarkoitus tulla teattereihin ensi vuoden alkupuolella. Viivästysten vuoksi sen uudeksi julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu marraskuu 2021.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?