One Directionin stylisti paljastaa, millaista arki suosikkiyhtyeen kanssa todellisuudessa oli – bändin lukuisat irtosuhteet johtivat usein potkuihin - Viihde - Ilta-Sanomat

One Directionin stylisti paljastaa, millaista arki suosikkiyhtyeen kanssa todellisuudessa oli – bändin lukuisat irtosuhteet johtivat usein potkuihin

Poikabändi One Directionin pitkäaikainen stylisti Lou Teasdale paljasti podcastissa, että bändin jäsenet harrastivat kiertueillaan paljon irtosuhteita.

One Direction oli aikansa suosituimpia poikabändejä.­

15.12.2020 18:29

Tänä vuonna tuli kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun huippusuosittu poikabändi One Direction perustettiin. Samalla tuli kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun yhtye jättäytyi määrittelemättömän mittaiselle tauolle.

Sittemmin bändin jäsenet Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne sekä yhtyeen jo aiemmin jättänyt Zayn Malik ovat kukin luoneet uraa sooloartisteina.

One Direction oli yksi aikansa suosituimmista poikabändeistä ja he kiersivät maailmaa aktiivisesti kiertueiden merkeissä. Nyt yhtyeen stylistina useita vuosia työskennellyt Lou Teasdale paljastaakin, millaista suurta suosiota nauttineen yhtyeen kiertueiden kulisseissa oikeasti oli, kertoo Daily Mail.

One Direction perustettiin vuonna 2010. Kuva vuodelta 2011.­

Teasdale, 37, vieraili hiljattain Sex, Lies And DM Slides -nimisessä podcastissa, jossa hän teki paljastuksia yhtyeen kanssa viettämiensä vuosien ajalta. Teasdale työskenteli One Directionin kanssa koko yhtyeen viiden vuoden mittaisen taipaleen ajan, jonka aikana hän sai todistaa lukuisia romansseja ja irtosuhteita yhtyeen jäsenten sekä kiertueella työskennelleiden ihmisten kanssa.

– Itse heidän kanssaan ensimmäisestä päivästä ihan loppuun saakka, joten koin, että en voinut mennä sänkyyn heidän kanssaan. Koin, että oli tärkeää pitäytyä työssäni, Teasdale kertoi podcastissa.

– Osa assistenteista saattoi tulla mukaan ja kuvitella, että se oli rakkautta. Mutta se ei ollut. Se oli vain nopein mahdollinen keino menettää työpaikka. Siinä vaiheessa heillä oli jo uudet tyttöystävät eivätkä he enää halunneet sinua samaan huoneeseen kanssaan, Tesdale paljasti.

One Direction jättäytyi vuonna 2015 määrittelemättömän mittaiselle tauolle.­

Tesdale kertoi podcastissa, että kiertueilla kaikki tiesivät toistensa asiat eikä mikään pysynyt salassa.

– Kaikki päätyivät harrastamaan seksiä keskenään tai ihastumaan toisiinsa tai jopa molempia. Kaikki tiesivät muiden asiat, niin se vain meni, Teasdale muisteli.

– Itse en koskaan tapaillut heistä ketään. Mutta he olivat myös huomattavasti minua nuorempia, joten senkin vuoksi suhteemme oli aina puhtaasti ystävyyden tasolla, hän kertoi.

Podcastissa Teasdale kertoi vastanneensa myös usein kysymyksiin koskien Stylesin ja Tomlinsonin välistä suhdetta. Jo vuosien ajan fanit ovat spekuloineet kaksikon mahdollisella romanssilla.

– Miljoonat tytöt ovat udelleet minulta, ovatko Harry ja Louis homoseksuaaleja, Teasdale täräytti podcastissa.

One Directionin tunnetuimpia hittejä ovat What Makes You Beautiful, One Thing ja Story Of My Life.­

One Directionin jäsenet ovat vuosien varrella tulleet tunnetuksi paitsi musiikistaan, myös naisseikkailuistaan. Stylesin tiedetään tapailleen niin supertähti Taylor Swiftiä kuin huippumalli Kendal Jenneriäkin. Horan puolestaan on yhdistetty muun muassa Ellie Gouldingiin ja Demi Lovatoon.

Yhtyeen vuonna 2014 jättänyt Malik puolestaan seurustelee huippumalli Gigi Hadidin kanssa ja pariskunta sai myös hiljattain esikoisensa. Payne taas muistetaan erityisesti romanssistaan laulaja Cheryl Colen kanssa. Sittemmin eronneella pariskunnalla on yhteinen Bear-poika.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?