Alma Hätönen julkaisi kuvan Jaakko-rakkaansa kainalosta – iloitsee riipaisevan etäsuhteen päättymisestä - Viihde - Ilta-Sanomat

Alma Hätönen julkaisi kuvan Jaakko-rakkaansa kainalosta – iloitsee riipaisevan etäsuhteen päättymisestä

Alma Hätösen näyttelijänä työskentelevä poikaystävä palasi pitkältä työmatkalta.

Alma Hätönen on tullut suomalaisille tutuksi radiojuontajana. Hän on myös luonut uraa myös television puolella juontamalla muun muassa Big Brotheria­

12.12.2020 21:33

Juontaja Alma Hätösellä on tällä viikolla ollut aihetta iloon, sillä hänen avopuolisonsa Jaakko Ohtonen palasi pitkältä työmatkaltaan. Hätönen julkaisi Instagram-tilillään herttaisen kuvan, jossa pari syleilee sängyssä ja kirjoitti kuvan yhteyteen tunteikkaan tekstin.

– Hän on kotona. Muutenkin poikkeukselliseen vuoteen tuli vielä lisäksi väliaikainen etäsuhde, kun Jaakko lähti neljän kuukauden työmatkalle elokuussa. Nostan kyllä maailman eniten hattua teille, joille tämä kuvio on ihan arkipäivää. Mulle tää oli välillä tosi raskasta, kun ikävä oikein viilsi vatsanpohjassa, Hätönen tunnustaa.

Hätösen mukaan hän sai kuitenkin ajan kulumaan uppoutumalla töiden pariin. 12 viikon mittaiset Big Brother -kuvaukset sekä radiotyö pitivät naisen kiireisenä.

– Onneksi tein syksyn lähinnä töitä (pystyi siihen uppoutumaan) ja vapaa-ajalla katsottiin sitten Netflixiä yhdessä facetimen kautta. Mä oon maailman onnekkain, kun tuollainen tyyppi on pysynyt tässä vierellä vuosikaudet. Ja nyt myös siitä, että hän saa passata tätä flunssaista muijaa 24/7, juontaja hehkuttaa.

– Ps. Voitte kuvitella koirien epäuskoista onnea, kun tavallisen iltalenkin päätteeksi kotiovella odottikin Jaakko. Itkuhan siinä tuli kaikilta, Hätönen päätti kirjoituksensa.

Alma Hätönen, 30, ja Jaakko Ohtonen, 30, ovat seurustelleet jo yli neljän vuoden ajan. Kesällä pariskunta osti yhteisen asunnon.

Ohtonen tuli suurelle yleisölle tutuksi viimeistään, kun hän nappasi roolin Syke-sarjan viidenneltä tuotantokaudelta. Ohtonen näytteli sarjassa syöpää sairastavaa Kasimir-poikaa.

Pariskunta ei ole juuri puhunut suhteestaan julkisuudessa, mutta kaksikon Instagram-tilit ovat pullollaan herttaisia yhteiskuvia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?