Juontaja Ellen DeGeneres sairastui koronaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontaja Ellen DeGeneres sairastui koronaan

Juontaja Ellen DeGeneres kertoo sairastuneensa koronaan.

Ellen DeGeneres sai oman keskusteluohjelmansa vuonna 2003. Suosittu ohjelma on sittemmin voittanut useita palkintoja.­

10.12.2020 20:45

Juontaja Ellen DeGeneres kertoo Twitter-tilillään, että hänellä on todettu koronavirustartunta. Juontaja sanoo voivansa hyvin.

– Hei kaikki, haluan kertoa, että minulla on todettu koronavirustartunta. Onneksi voin juuri nyt hyvin. Kaikille kanssani tekemisissä olleille ihmisille on kerrottu asiasta ja noudatan nyt kaikkia ohjeita, DeGeneres kirjoittaa,

– Tavataan taas juhlapyhien jälkeen. Pysykää terveinä ja turvassa. Rakkaudella, Ellen.

DeGeneresin talk show’n tuotannosta kerrotaan Variety-lehdelle, että tähden ohjelman kuvaukset ovat nyt toistaiseksi tauolla. Kuvauksia jatketaan näillä näkymin tammikuussa.

TMZ-sivusto kertoo, että juontajalla on ollut varsin nimekkäitä tähtiä vieraana talk show’ssaan viime viikolla. DeGeneresin juttusilla tv:ssä on nähty muun muassa poptähti Justin Bieber, näyttelijä Diane Keaton ja räppäri Lil X Nas.

Takana rankka vuosi

DeGeneres, 62, on joutunut kuluneen vuoden aikana keskiöön kohussa, jonka mukaan hän on kohdellut työntekijöitään toistuvasti kaltoin.

DeGeneresin maine alkoi murenemaan viime keväänä niihin aikoihin, kun ohjelma jäi koronapandemian takia tauolle. Syytösten ketjun aloitti koomikko Kevin T. Porter, joka nimesi DeGeneresin Twitterissä ”yhdeksi maailman ilkeimmistä ihmisistä”.

Ellen DeGeneres Show sai jatkoa syyskuussa, kun sen 18. tuotantokausi käynnistyi Yhdysvalloissa. Juontaja avasi ensimmäisen jakson puheenvuorolla, jossa hän kertoi oman näkemyksensä kesän aikana julki tulleista tiedoista.

– Kuten olette varmasti kuullet, tänä kesänä ilmoilla on ollut syytöksiä myrkyllisestä työympäristöstä ohjelmassamme, ja sitten oli tutkinta.

Tapaus otettiin sisäiseen tutkintaan sen jälkeen, kun ohjelman työntekijät kertoivat kohdanneensa työssään muun muassa rasismia, uhkailua ja syrjintää.

Variety-lehden mukaan kohu ja DeGeneresiin kohdistuvat syytökset eivät ole vaikuttaneet ohjelman suosioon, sillä marraskuun lopulla talk show keräsi tv:n ääreen ennätysyleisön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?