Kylie Jenner esittelee ökykartanoaan 200 miljoonalle seuraajalleen – valtava joulukuusi varastaa huomion

Miljardööri Kylie Jennerin kaksi hulppeaa kartanoa on koristeltu joulua varten.

Kylie Jenner omistaa kaksi ylellistä kartanoa Kaliforniassa, jotka ovat nyt saaneet hulppeat joulukoristeet.

9.12.2020 19:32

Megatähti Kylie Jenner on esitellyt viime päivinä innokkaasti hulppeiden kartanoidensa joulukoristeita. Jenner paljasti jo aiemmin Instagram-tilillään Hidden Hillsissä sijaitsevan kartanonsa mykistävän joulukuusen, joka ylsi sen kaksi kerrosta korkeassa oleskelutilassa aina kattoon asti.

Nyt Jenner esittelee Instagram-tilinsä Stories-osiossa toista ylellistä kartanoaan. Daily Mailin mukaan kyseinen kartano sijaitsee Etelä-Kaliforniassa Holmby Hillsissa. Samassa naapurustossa sijaitsee myös Playboy-kartano.

Jennerin Holmby Hillsin lukaalissa on ikkunaseinällä varustettu suuri oleskelutila, josta aukeaa näkymä suurelle uima-allasalueelle. Jenner esittelee Instagramissa hulppeita joulukoristeita, jotka maailmankuulu sisustussuunnittelija Jeff Leatham toteutti hänen olohuoneeseensa.

Vaaleilla ja neutraaleilla sävyillä sisustetun huoneen keskellä komeilee Jennerin videoilla valtava joulukuusi, jonka tuuheat oksat vaikuttavat olevan lumen peittämät. Tekolumella vuorattu kuusi notkuu suuria valkoisia ja kultaisia koristepalloja.

Jennerin joulukoristeisiin kuuluu myös takkaa reunustavat valot, havuköynnös ja valkoiset joulusukat. Takan vieressä on myös toinen, hieman pienempi joulukuusi, jota koristavat valot. Myös Jennerin allasalueen palmut on koristeltu jouluvaloilla.

Jenner osti Holmby Hillsissa sijaitsevan kartanon aiemmin tänä vuonna. Tähti maksoi upouudesta lukaalista noin 33 miljoonaa euroa.

People-lehti kertoi keväällä, että Jennerin uusi koti käsittää seitsemän makuuhuonetta ja peräti 14 kylpyhuonetta. Valtavassa talossa on lisäksi muun muassa erillinen keittiö kokille, elokuvateatteri sekä sisällä että ulkona, erilaisia pelihuoneita, kuntosali ja suuri koripallokenttä. Lisäksi sieltä löytyy kaksi vierashuoneistoa, joihin Jenner voi majoittaa ystäviään tai perhettään.

Forbes-lehti on julistanut Jennerin kaksi kertaa maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa tienanneeksi miljardööriksi.

Jenner on tienannut valtaosan omaisuutensa Kylie Cosmetics -nimeä kantavalla yrityksellään. Yritys on Forbesin mukaan kokonaan Jennerin nimissä, ja sen tuotot olivat sen kolmen ensimmäsien vuoden aikana massiiviset 630 miljoonaa dollaria eli liki 590 miljoonaa euroa.

Jenner on lisäksi tienannut sosiaalisen median ja Kardashianit-tv-sarjan avulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?