Vappu Pimiä ja Teemu-puoliso juhlivat vuosipäiväänsä – suosikkijuontaja julkaisi nostalgisia kuvia 10 vuoden takaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä ja Teemu-puoliso juhlivat vuosipäiväänsä – suosikkijuontaja julkaisi nostalgisia kuvia 10 vuoden takaa

Vappu Pimiä on seurustellut Teemu-rakkaansa kanssa jo kymmenen vuotta.

Vappu Pimiä julkaisi nostalgisia kuvia.­

7.12.2020 11:21

Juontaja Vappu Pimiä ja hänen Teemu-puolisonsa juhlivat sunnuntaina peräti kymmenettä vuosipäiväänsä. Suosikkijuontaja onnitteli itsenäisyyspäivänä 103-vuotiasta Suomea ja innostui samalla muistelemaan pariskunnan yhteistä taivalta.

– 10 vuotta, eikä suotta! Kymmenen vuotta sitten, 1,5 vuotta ensikohtaamisen jälkeen päätettiin kokeilla, että mitä tästä tulee vai tuleeko mitään? No, tulihan siitä! Pimiä hehkutti.

Juontaja julkaisi vuosien varrelta nostalgisia kuvia, joissa pari on ikuistettu sekä romanttisilla treffeillä että arkisissa tunnelmissa perheen kesken.

– Kymmeneen vuoteen mahtuu paljon ja suurimmalta osin pelkkää hyvää. Aina ei kuitenkaan ole ollut helppoa, mutta jos yhteen sanaan kiteyttää koko homman, on se rakkaus. Se ei ole koskaan loppunut, ei edes niissä vaikeissa kaarteissa ja siksi tässä ollaan edelleen. Kiitos Teemu näistä vuosista ja toivon meille onnea myös seuraavalle 10 vuodelle!

  • Voit katsoa päivityksen muut kuvat klikkaamalla kuvassa näkyvää nuolta.

Vaikka pariskunta on ollut pitkään yhdessä, Teemua ei juuri ole julkisuudessa nähty. Pimiä teki hiljattain Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa poikkeuksellisen ratkaisun, kun hän esitteli rakkaansa tv-kameroille.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Pimiä ja Huuhtanen muistelivat parin ensitapaamista, joka sujui melko kosteissa merkeissä. Pimiän nuoruudessa solmittu avioliitto oli tuolloin tullut tiensä päähän ja juontaja vietti villiä sinkkuelämää.

Huuhtanen muisteli olleensa kaveriporukalla viettämässä pääsiäistä Tahkolla vuonna 2009, kun Pimiä lähestyi häntä baaritiskillä. Pimiä oli luullut häntä palomieheksi ja innostunut. Loppuilta menikin kuulemma pussaillessa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tavattiin mysteerimieheksi kutsuttu Teemu.­

Juontaja kertoi Maria Veitolalle tilanteen olleen mutkikas myös välimatkan takia, sillä Huuhtanen asui tuolloin Yhdysvalloissa. Pimiän kaveripiirissä miestä kutsuttiinkin leikkisästi nimellä ”Mr. Hollywood”.

– Tapasin Teemun puoli vuotta eroni jälkeen, mutta hänkään ei ollut valmis mihinkään. Sit me kummatkin humputeltiin omilla tahoillamme. Hän asui Jenkeissä ja aina kun hän tuli Suomeen, niin kävimme syömässä.

Puolitoista vuotta ensitapaamisen jälkeen pari rupesi seurustelemaan. Nyt he ovat olleet naimisissa yli seitsemän vuotta, ja parilla on kaksi yhteistä lasta.

Juontaja kertoi keväällä Ilta-Sanomien haastattelussa mitkä ovat parin pitkän suhteen kulmakivet.

– Arvostus, kunnioitus, huumorintaju ja avoimuus. Ja tietysti se, että pussaa, Pimiä vastasi hymyillen kysymykseen pitkän liiton salaisuudesta.

Vappu Pimiä avioitui ensimmäisen aviomiehensä kanssa vuonna 2006. Liitto kesti kaksi vuotta, mutta yhdessä Pimiä oli entisen puolisonsa kanssa 12 vuoden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?