Ricky Gervais oli tukehtua smoothieen – avautuu kauhunhetkistään: ”Romahdin lattialle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ricky Gervais oli tukehtua smoothieen – avautuu kauhunhetkistään: ”Romahdin lattialle”

Ricky Gervais toivoo ihmisten muistavan hänet ”lihavana ja hauskana”.

4.12.2020 22:36

Koomikko ja näyttelijä Ricky Gervais avautuu Mirror-lehden haastattelussa kiperästä tilanteesta, joka sattui kesken After Life -tv-sarjan kuvausten.

After Life kertoo leskeksi jäävästä miehestä, joka ajautuu synkkiin syövereihin vaimonsa kuoleman jälkeen ja suunnittelee itsemurhaa. Gervais puhuu Mirrorin haastattelussa kuolemanpelosta ja sarjan teemoista. Gervais sanoo joutuneensa yhden kerran elämässään tilanteeseen, jolloin hän oli varma kuolevansa.

Gervais kertoo brittilehdelle nauttineensa tv-sarjan kuvaustauolla välipalaksi smoothieta, kun hän vetäisi vahingossa smoothieta ”väärään kurkkuun”. Gervais sanoo tilanteen olleen pelottava, sillä hän ei yhtäkkiä saanut henkeä.

– Varmaankin yskäisin tai henkäisin juodessani smoothieta, enkä saanut sitten enää henkeä. Henki ei kulkenut ja romahdin lattialle, Gervais kertoo pelottavasta tilanteesta.

Hän sanoo lehdelle puolisonsa Jane Fallonin kauhistuneen tilannetta pahanpäiväisesti ja myös hän itse oli hetken aikaa aivan varma, ettei hän selviäisi.

– Se oli v***n kamalaa. Luulin kuolevani. Se oli täpärin ”läheltä piti” -tilanne johon olen joutunut. Ja jouduin siihen juomalla smoothieta, Gervais päivittelee.

Ricky Gervais kuvattuna puolisonsa Jane Fallonin kanssa tammikuussa Golden Globe -gaalassa.­

Koomikko sanoo After Life -saran teemojen saaneen hänet miettimään hänen omaa elämäänsä ja sitä, mitä hän jättää jälkipolville.

– Haluan muistokirjoituksessani lukevan, että ”hän oli lihava ja hauska, ja sitten hän kuoli”, Gervais vitsailee.

– Uutisissa voitaisi vain sanoa, että Konttori- ja After Life -sarjoista tuttu Ricky Gervais on kuollut sängyssään ruoan ja viinin täyttämänä. Hän oli lihava ja hauska, ja jotkut tulevat kaipaamaan häntä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?