26-vuotiaan sometähden kuolema järkyttää Yhdysvalloissa – ruumis löytyi tien varrelta - Viihde - Ilta-Sanomat

26-vuotiaan sometähden kuolema järkyttää Yhdysvalloissa – ruumis löytyi tien varrelta

Alexis Sharkeyna tunnetun sometähden traaginen kuolema on noussut suureksi puheenaiheeksi.

2.12.2020 17:54

Yhdysvalloissa surraan 26-vuotiaan Alexis Robinaultin järkyttävää kuolemaa. Robinault löydettiin kuolleena lauantaiaamuna Houstonista, Texasista. Tapauksesta uutisoivat Daily Mail ja CNN.

Robinault tunnettiin sosiaalisessa mediassa nimellä Alexis Sharkey, ja hänellä oli Instagramissa yli 30 000 seuraajaa. Seuraajamäärät ovat nousseet hänen kohtalonsa noustua otsikoihin.

Murtuneet läheiset kertoivat Facebookissa julkaistussa kirjoituksessa, että Robinaultin ruumis on löydetty.

– Haluamme kertoa särkynein sydämin, että Lexin ruumis on löydetty. Emme pysty kiittämään tarpeeksi teitä rakkaudestanne ja ystävällisyydestänne. Antakaa meille nyt rauhaa toipua tästä järkyttävästä menetyksestä, äiti Stacey kirjoittaa.

Äiti kommentoi ABC:lle, että hän uskoo tyttärensä joutuneen murhan uhriksi. Hän kertoi jutelleensa tyttärensä kanssa viimeisen kerran kiitospäivänä. Kiitospäivää vietettiin Yhdysvalloissa torstaina, vain päivää ennen kuin Robinault katosi.

Ystävänsä Tanyan kanssa Robinault jutteli viimeksi perjantaina eli katoamispäivänään. He suunnittelivat menevänsä lauantaina elokuviin.

Lauantaiaamu valkeni kuitenkin hyvin erilaisena, kun Robinaultin ruumis löydettiin kaupungin luoteisosasta tien varrelta. Poliisin julkaiseman tiedotteen mukaan hänellä ei ollut näkyviä vammoja. Kuolinsyy on vielä epäselvä, mutta poliisi tekee kaikkensa tutkiakseen tapauksen läpikotaisin.

Robinault meni naimisiin viime joulukuussa 49-vuotiaan miehensä Tomin kanssa, jonka jälkeen he muuttivat Houstoniin.

Daily Mailin haastatteleman ystävän mukaan Robinault pysytteli vaitonaisena yksityiselämästään, mutta oli maininnut hakevansa avioeroa miehestään.

Äidin mukaan Robinault rakasti matkustamista ja unelmoi pitkistä reissuista. Texasissa ja muuallakin maailmalla ahkerasti matkustellut Robinault jakoi seuraajilleen runsaasti kuvia reissuiltaan.

– Hän ei esittänyt mitään. Kaikki mitä hänestä näkyi ulospäin, oli aitoa ja perustui siihen, mihin hän itse uskoi, äiti kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?