AL: Ensitreffit alttarilla -sulhanen Matti löysi rinnalleen jo uuden rakkauden – puhuvat Miran kanssa täysin ristiin eronsa syistä - Viihde - Ilta-Sanomat

AL: Ensitreffit alttarilla -sulhanen Matti löysi rinnalleen jo uuden rakkauden – puhuvat Miran kanssa täysin ristiin eronsa syistä

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Matti Koskentausta paljastaa Aamulehdelle, että kuvausten päättymisen jälkeen rinnalle on jo löytynyt uusi kumppani.

Pirkkalassa asuva Koskentausta kertoo Aamulehdelle tunnelmistaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen.­

2.12.2020 10:57

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin tänä vuonna kaksi poikkeuksellista hetkeä, kun sekä Mira ja Matti että Emma ja Tuomas päätyivät eroamaan jo kesken kauden. Viimeisessä jaksossa myös Tommi ja Juudit kertoivat asiantuntijoille jatkavansa matkaa ystävinä ja tänään MTV:lle erostaan ilmoittivat myös Kati ja Janne.

Nyt puolisostaan Mirasta kesken kauden eronnut Matti Koskentausta kertoo Aamulehdelle oman näkemyksensä päättyneen Ensitreffit alttarilla -kauden tapahtumista. Kauden viimeisessä jaksossa Mira kertoi asiantuntijoille, että hän olisi vielä halunnut jatkaa yhteistä matkaa. Hän myös totesi, että päätös erosta olisi ollut yksinomaan Matin. Koskentaustalla on kuitenkin asioista erilainen näkemys.

Koskentaustan mukaan eropäätös oli lähtöisin Mirasta.­

Koskentausta kertoo Aamulehdelle antamassaan haastattelussa, että hän olisi itse halunnut jatkaa suhdettaan Miran kanssa kuvausten loppuun asti. Matin mukaan Mira kuitenkin halusi erota välittömästi sen jälkeen, kun Matti kertoi epäilevänsä parin yhteistä tulevaisuutta.

– Miran mielestä meidän olisi pitänyt lakata tapaamasta toisiamme heti, kun jommallekummalle tulee fiilis, että suhteella ei ole tulevaisuutta. Oma strategiani taas oli tsempata projektin loppuun asti, Koskentausta selittää Aamulehdelle.

– Suhde ei kehittynyt henkisesti eikä fyysisesti niin, että välillemme olisi syntynyt yhdessä pitävä liimapinta, Koskentausta avaa eropäätöksen taustoja.

Vaikka suhde Miraan päättyi aivan eri tavalla kuin Koskentausta olisi toivonut, ei hän kadu osallistumistaan ohjelmaan. Hän myös tunnustaa Aamulehdelle, että elämään on hiljattain ilmaantunut myös uusi ihastus.

– Juttu on vielä ihan tuore, mutta odotan positiivisin mielin, miten tilanne etenee, Koskentausta paljastaa.

Miran ja Matin avioliitto tuli siis päätökseensä jo kesken Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuvausten. Mira kertoi tuolloin ystävälleen Matin olleen se, joka päätti pistää stopin pariskunnan suhteelle. Miran mukaan päätös tuli hänelle täysin yllätyksenä.

Miran ja Matin liitto päättyi jo kesken Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuvausten.­

Parin tavatessa asiantuntijat kauden päätösjaksossa Mira kertoi olevansa edelleen sitä mieltä, ettei pariskunta ole puhunut tarpeeksi yhdessä suhteensa tilasta. Hän myös epäili, että kaksikko olisi tuskin koskaan päässyt asiasta yhteisymmärrykseen.

– Ei olla ehdottomasti puhuttu tarpeeksi. Sitten taas meillä on hyvin paljon näkemyseroja niin mä en tiedä, päästäänkö me yhteisymmärrykseen tässä ollenkaan. Ei tämä loppu ole mennyt ihan silleen, miten mä toivoin että menisi, Mira tunnusti asiantuntijoille.

Mira ja Matti eivät myöskään osanneet antaa yksimielistä vastausta asiantuntijoille heidän kysyttyään, miten pariskunnan yhteinen matka jatkuu.

– Kyllä se taitaa nyt jatkua sillain, että minä jatkan Pirkkalan suunnalla ja Mira Järvenpäässä. Omillamme, Matti totesi.

– Mä olisin vielä halunnut katsoa vähäsen aikaa, että miltä tämä suhde näyttää sitten kun ollaan niin sanotusti oikeassa elämässä ja arjessa. Mutta sitten jos toinen on noin päättänyt, niin ei mun mielipiteellä oikein pitkälle pötkitä enää. Mun mielestä kaikkia kortteja ei ole katsottu, tilitti puolestaan Mira.

Ennätyspitkän, 14 jaksoa sisältäneen Ensitreffit alttarilla -kauden päätteeksi yhteistä matkaansa päätyivät jatkamaan ainoastaan Kati ja Janne, jotka ovat sittemmin kertoneet niin ikään eronneensa. Tällä kaudella avioliittoon vihittiin kaikkiaan neljä entuudestaan toisille tuntematonta pariskuntaa. Aiemmilla kausilla pariskuntia on ollut mukana kolme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?