Ozzy Osbourne avautuu syrjähypyistään – pyöritti samaan aikaan kuutta naista Sharon-vaimon selän takana - Viihde - Ilta-Sanomat

Ozzy Osbourne avautuu syrjähypyistään – pyöritti samaan aikaan kuutta naista Sharon-vaimon selän takana

Ozzy Osbournen avioliitto oli vähällä kariutua muutama vuosi sitten, kun rocklegendan puuhastelut muiden naisten kanssa selvisivät hänen puolisolleen.

Ozzy ja Sharon Osbourne ovat olleet naimisissa vuodesta 1982, mutta parin liitto ei ole aina ollut pelkkää ylämäkeä.­

30.11.2020 12:11

Laulajalegenda Ozzy Osbourne kertoo elämästään GQ-lehden tuoreessa haastattelussa. Osbourne muistelee jutussa vaiherikasta uraansa, uskomattomia tempauksiaan ja yksityiselämänsä kolhuja.

Monessa liemessä keitettty Osbourne paljastaa haastattelussa, että asia, jota hän katuu eniten elämässään, on hänen uskottomuutensa. Black Sabbath -legenda kärähti vuonna 2016 pettämisestä, kun hän lähetti vahingossa puolisolleen Sharon Osbournelle viestin, joka oli todellisuudessa tarkoitettu muusikon rakastajalle.

– Kysyin, että miksi lähetit minulle tällaisen tyhmän viestin. Ozzy sanoi, ettei hän ole lähettänyt minulle mitään. Nappasin hänen kännykkänsä, ja huudahdin, että lähetitpä, katso vaikka. Totta kai se oli tarkoitettu sille hiton naiselle, Sharon kertoi aiemmin.

Pian paljastui, että Ozzy Osbourne oli pettänyt puolisoaan vuosien ajan. Hänellä oli ollut neljän vuoden suhde kampaajana työskentelevään Michelle Pughiin sekä useita suhteita myös muihin naisiin.

Osbourne kertoo nyt GQ:lle, että avioliiton ulkopuoliset suhteet ovat asia, joka vaivaa häntä edelleen.

– Olen tehnyt aika törkeitä asioita elämässäni. Kadun vaimoni pettämistä. En tee sitä enää. Minä havahduin todellisuuteen ja olen onnekas, ettei hän jättänyt minua. En ole ylpeä siitä. Olin vihainen itselleni. Minä särin hänen sydämensä, katuvainen Osbourne kertoo lehdelle.

Ozzy ja Sharon Osbournella on kolme yhteistä lasta, mutta heidän Aimee-tyttärensä ei ole esiintynyt julkisuudessa. Kuvassa Osbournet yhdessä Kelly-tyttärensä ja Jack-poikansa kanssa viisi vuotta sitten.­

Jäätyään kiinni pettämisestä Ozzy Osbourne vakuutti Sharonille, että suhde Pughin kanssa oli ohi ja että hän katui sitä syvästi. Myöhemmin Sharonille selvisi kuitenkin, että naisia oli ollut enemmänkin ja että pettäminen jatkui edelleen.

– Ozzy kertoi minulle, että se oli loppu ja minä uskoin häntä. Sitten kuusi kuukautta myöhemmin sain selville, että se ei ollutkaan ohi ja naisia oli muitakin, Sharon Osbourne kertoi The Sunille vuonna 2018.

Sharon paljasti aiemmin Telegraphille, että Ozzy Osbournella oli usean vuoden ajan kuusi eri naisystävää, jotka asuivat eri maissa. Heidän joukossaan oli Sharonin mukaan muun muassa ”venäläinen teini”, englantilainen hieroja ja heidän perheelleen työskennellyt kokki.

– Jos olet nainen, joka antaa Ozzylle selkähieronnan tai kärryllisen ruokaa, luoja sinua auttakoon, Sharon Osbourne puuskahti.

Pettämisskandaali ravisteli Osbournejen pitkää liittoa ja he erosivat sen vuoksi muutamaksi kuukaudeksi samalla, kun Ozzy haki apua väitettyyn seksiriippuvuuteensa. Pari palasi kuitenkin lopulta yhteen, sillä Sharon koki rakastavansa miestään tapahtuneesta huolimatta. Hän kuitenkin myönsi, että Ozzyn toilailut muiden naisten kanssa tuhosivat parin välisen luottamuksen totaalisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?