Näin Piritta Hagman kommentoi ex-puolisonsa koronatartuntaa – kertoo, miten Niklaksen sairastuminen vaikutti perheen elämään - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Piritta Hagman kommentoi ex-puolisonsa koronatartuntaa – kertoo, miten Niklaksen sairastuminen vaikutti perheen elämään

Piritta Hagman kertoi Instagram-tilillään olevansa surullinen Niklaksen ja Kian puolesta ja hehkutti parin upeaa matkaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Piritta Hagman kertoi perheensä tunnelmista omalla Instagram-tilillään.­

30.11.2020 10:04

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman katsojille kerrottiin sunnuntai-illan suorassa lähetyksissä huonoja uutisia, kun ennakkosuosikiksi nousseen Niklas Hagmanin kilpailun kerrottiin tulleen tiensä päähän. Hagman sairastui hiljattain koronavirukseen, eikä hän näin ollen pystynyt palaamaan tanssiparketille.

Hagman ja hänen tanssiparinsa Kia Lehmuskoski kertoivat Hagmanin koronatartunnasta sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä. Hagman kertoi, ettei hänen terveydentilansa antanut myöten jatkaa kilpailua, jossa ensi viikolla on vuorossa jo finaalilähetys ja voittajan valinta.

– Mulla todettiin koronatartunta ja en oikein ole vieläkään siitä toipunut. Tällä hetkellä terveys ensisijalla mennään ja ikävä kyllä en jatka tansseja, Hagman kertoi suorassa lähetyksessä vakavana.

– Pystyn huokaisemaan helpotuksesta, että itse en sairastunut, mutta onhan tämä ollut rankka 10 päivää, totesi puolestaan Lehmuskoski.

Niklas ja Kia kertoivat tunnelmistaan sunnuntain suorassa TTK-lähetyksessä.­

Niklas Hagmanin ex-puoliso Piritta Hagman on kannustanut Hagmania ja Lehmuskoskea läpi syksyn tähtiparin tanssitaipaleella. Heti sunnuntai-iltana Piritta Hagman jakoi Instgram-tilinsä tarinat-osiossa useamman päivityksen, jossa hän kommentoi ex-miehensä koronatartuntaa.

– Sydän särkyy, mutta onneksi Niklas on parantumassa. Muulla ei ole väliä. Miten hienon matkan Niklas ja Kia tekivät ja kuinka mielettömän tanssijan Kia Nikestä kaivoi esille. Olitte uskomattomia, hän hehkutti Instagramissa.

– Olitte aivan uskomattomia läpi kauden. Koko meidän perhe oli mukana kannustamassa koko sydämellään ja toitte tähän syksyyn niin paljon iloa, hän jatkoi.

Maanantaina Piritta Hagman julkaisi omalla Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kiitti seuraajiaan ystävällisistä viesteistä. Hagmanin mukaan monet ovat kyselleet sekä hänen että perheen lasten vointia.

– Meillä on onneksi kaikki hyvin. Olimme kokoajan oireettomia ja testeissä negatiivisia. Mutta oli erittäin surullista seurata Niklaksen sairastumista ja huolehtia hänen voinnistaan, kun hän oli eristyksessä lähellä, mutta omassa kodissaan. Onneksi on silti nykyteknologia ja lapset saivat viestittää ja soittaa päivittäin, hän kirjoittaa Instagramissa.

– Menetin yhden rakkaan, ulkoisesti täysin terveen ja vahvan ystäväni keväällä koronan alkaessa ja pelko toisen näin vahvan ja terveen menettämisestä on valtava, hän paljastaa.

Kirjoituksessaan Piritta myös toteaa perheen tukeneen Niklasta tämän päätöksessä jättää kilpailu kesken. Hän paljastaa olleensa jopa hieman helpottunut, kun Niklas kertoi Tanssi tähtien kanssa -matkansa tulleen nyt tiensä päähän.

– Olenkin äärettömän kiitollinen, kun hän sanoi heti, että hänen kehonsa on jo fyysisen ja raskaan uran aikana tehnyt työnsä ja uhrauksensa. Nyt hän ei enää riskeeraa terveyttään, vaikka TTK kokemus uskomattoman hieno oli ollutkin ja harmi keskeyttämisestä myös valtava. Elämä, terveys ja perhe ovat vain niin paljon tärkeämmät, Piritta kirjoittaa.

Piritta on jo aiemmin kertonut Instagram-tilillään olleensa itsekin koronakaranteenissa lastensa kanssa Niklaksen tanssipari Kia Lehmuskoski kertoi Ilta-Sanomille sunnuntain suoran lähetyksen päätteeksi, että ex-kiekkoilijan koronatartunnan alkuperä on yhä täysi mysteeri.

Kaksi vuotta sitten eronneet Piritta ja Niklas Hagman asuvat lastensa kanssa vuoroviikoin. 13-vuotias Lukas, 11-vuotias Lila ja 8-vuotias Eliana asuvat perheen entisessä kodissa Helsingissä, vanhemmilla on omat kotinsa toisaalla. Hagmanit olivat naimisissa 12 vuoden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?