Erika Vikmanin rohkea esiintymisasu poiki fanilta tylyn kommentin laulajan ”muodoista” – sai pian viestiinsä tyhjentävän vastauksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Erika Vikmanin rohkea esiintymisasu poiki fanilta tylyn kommentin laulajan ”muodoista” – sai pian viestiinsä tyhjentävän vastauksen

Erika Vikmanin tuoreeseen Instagram-kuvaan ilmestyi kommentti, joka poiki laulajalta kipakan vastauksen.

Erika Vikman ei tunnetusti jää sanattomaksi ilkeiden kommenttien edessä.­

30.11.2020 8:57

Laulaja Erika Vikman on tunnettu rohkeista ja näyttävistä esiintymisasuistaan. Vikman suosii esiintymisasuissaan kirkkaita värejä ja laulajan vaatteet henkivät usein 80-luvun tunnelmaa. Vikman myös julkaisee paljon kuvia keikoiltaan omassa Instagramissaan, jossa hänellä on yli 38 000 seuraajaa.

Viikonloppuna Vikman oli keikkaillut Rukalla sijaitsevassa ravintolassa. Keikan jälkeen Vikman jakoi tuttuun tapaan Instagram-tilillään kuvan itsestään esiintymisasussaan, joka tällä kertaa oli punainen body sekä kirkkaat vaaleanpunaiset hansikkaat. Vikmanin kuva täyttyikin oitis tykkäyksistä ja kommenteista.

– Upea nainen, eräs kommentoi.

– Mikä asu, kehui toinen.

– Upea, komppasi kolmas.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet vakuuttuneita Vikmanin esiintymisasusta ja pian kuvaan ilmestyikin varsin erikoinen kommentti.

– Mummo muodot, kuului eräs päivitykseen ilmestynyt kommentti.

Vikman ei kuitenkaan jäänyt kommentin edessä sanattomaksi.

– Se on yhdyssana, Vikman kommentoi pusuhymiön kera.

Vikman on kuluneen vuoden aikana uudistanut tyyliään artistina.­

Erika Vikman ei ole säästellyt sanojaan sosiaalisessa mediassa, jossa hänet tunnetaan rohkeista kuvistaan. Lokakuussa hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa minishortsipuvussa ja läpinäkyvissä, yli polven yltävissä saappaissa.

Vikmanin kuva kirvoitti tuolloinkin laulajan seuraajilta runsaasti kommentteja, joissa suurimassa osassa ihasteltiin hänen asuaan ja tyyliään. Eräs kommentoija kuitenkin koki asun sopimattomaksi ja kirjoitti siitä Vikmanille suorasukaisen kommentin.

– Biisi on hyvä, mutta sinä voisit laulaa sen aivan normaaleissa vaatteissa.. Syntisiä me ollaan, mutta ei noissa kuteissa, nainen kommentoi Vikmanin Syntisten pöytä -kappaleeseen viitaten.

Vikman ei kuitenkaan kyseiselläkään kerralla jäänyt sanattomaksi kritiikin vuoksi, vaan vastasi kommentoijalle tyhjentävästi.

– En tykkää laulaa normaaleissa vaatteissa, hän täräytti takaisin.

Erika Vikman ei tunnetusti jää sanattomaksi ilkeiden kommenttien edessä.­

Erika Vikman tänä vuonna julkisuuteen uudistuneena artistina, jonka tyyli sekä musiikki ovat aiempaa rohkeampia. Vikman valittiin vuonna 2016 tangokuningattareksi, mutta hän ei koskaan kokenut sopineensa täysin siihen muottiin, johon tangotähden tulisi sopia.

Keväällä Vikman karisti tangopölyt niskastaan ja julkaisi viekoittelevan Cicciolina-kappaleen, jolla hän pyrki Suomen euroviisuedustajaksi. Se oli esimakua Vikmanin uudesta tyylistä, jota jatkoi syksyllä julkaistu Syntisten pöytä -kappale.

Uutta on ollut myös laulajan arki sinkkuna. Syyskuussa erostaan kertoneet Danny ja Erika Vikman ehtivät seurustella lähes viiden vuoden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?