BB-Ella kertoo nyt tuntemuksistaan Arttua kohtaan – näitä asioita hän katuu Big Brother -kokemuksessaan - Viihde - Ilta-Sanomat

BB-Ella kertoo nyt tuntemuksistaan Arttua kohtaan – näitä asioita hän katuu Big Brother -kokemuksessaan

Ella kertoo arkensa mullistuneen BB-talosta poistumisensa jälkeen. Työt kahvilassa loppuivat, ja edessä on täysin uusi suunta.

29.11.2020 21:52

Big Brother Suomi 2020 -voittajaksi kruunattiin Joel. 84 päivää Big Brother -talon asukkaana ollut jyväskyläläinen viherrakentaja Joel, 24, kuittasi itselleen huikean 31 500 euron voittopotin.

Finaali käytiin koronatilanteen vuoksi ilman liveyleisöä, mutta aiemmin häädetyt kilpailijat saapuivat kauppakeskus Rediin rakennettuun studioon vastaanottamaan finaalinelikon. Paikalle saapui muun muassa aiemmin talosta häädetty Ella.

– Paljon on tullut seuraajia somessa, ja olen saanut ihanaa palautetta, Ella kertoi kuulumisistaan IS:lle ennen illan lähetystä.

Ellan ja Artun välit syvenivät talossa romanssiksi, ja he päätyivät saman peiton alle useaan otteeseen. Vielä poistuessaan Big Brother -talosta Ella muiskaisi suukon Artun poskelle. Ella hehkutti odottavansa kuumeisesti Artun näkemistä.

– Totta kai tapaamme ja katsotaan, mikä on ulkomaailmassa tilanne, kun pääsemme juttelemaan kahdestaan. Arttu on itsekin puhunut minun näkemisestäni, ja odotan sitä innolla, Ella totesi hymyillen.

Ellan mukaan osa saattoi ymmärtää hänen sanomisensa väärin.­

Räväkkänä ja suorapuheisena tunnettu Ella joutui häädetyksi kymmenentenä asukkaana vietettyään talossa kahdeksan viikkoa. Tv-katsojat todistivat myös kahteen otteeseen, kun liikaa alkoholia nauttinut Ella oksensi Big Brother -talon lattialla. Hän myönsi katuvansa joitakin tekoja.

– Jotkut Artun kanssa hommailut olisi voinut jättää tekemättä, ja olisi voinut jättää sen viimeisen juoman juomatta. Lisäksi mietityttämään jäivät erimielisyydet Krissen kanssa. Monen asian olisi voinut hoitaa eri tavalla, mutta niitä on nyt pohdittu ja vastuu kannettu. Ei voi kuin ottaa opikseen, Ella kommentoi talon tapahtumia.

– Se ympäristö tuo helposti myös niitä huonoja puolia esiin.

Ellan mukaan osa katsojista saattoi tulkita hänen letkautuksensa ja huumorinsa väärin.

– Joidenkin mielestä esitin jotakin, mitä en ole, mikä on harmillista. Toisaalta taas, onko se edes hyvää huumoria, jos joku ei loukkaannu, Ella heitti.

Ella kertoi jättäneensä BB-talosta poistuttuaan työnsä kahvilassa. Nyt hän työskentelee somen parissa sekä jatkaa restonomiopintojaan. Keväällä hän aikoo hakea opiskelemaan estenomiksi.

Edessä on suuria muutoksia. Transsukupuolinen Ella kertoo, että hänellä on edessään sukupuolenkorjaus.

– Se on pitkä prosessi, joten nyt vaan odotellaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?