Miisa avautui suorassa lähetyksessä ”farssiksi” muuttuneesta TTK-esityksestä – nyt tilanne kääntyi täysin päälaelleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Miisa avautui suorassa lähetyksessä ”farssiksi” muuttuneesta TTK-esityksestä – nyt tilanne kääntyi täysin päälaelleen

Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen uusivat TTK-parketilla tanssinsa, joka epäonnistui pari viikkoa sitten täysin.

29.11.2020 21:07

Tanssii tähtien kanssa -kisa huipentuu kaksipäiväiseen finaaliin, jossa jäljellä olevat parit ottavat mittaa toisistaan tanssilattialla. Ensimmäisessä finaalijaksossa jokainen pareista esitti tanssin, jossa he ovat mokanneet aiemmin tällä kaudella.

Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen tanssivat finaalissa Halloween-jaksossa nähdyn cha chan, joka oli Miisalle kova paikka. Miisa kertoi ohjelmassa menneensä sekaisin rytmissä, eikä hän saanut enää korjattua tilannetta. Hän kuvaili epäonnistumisen tuntuneen tuolloin maailmanlopulta.

– Puolen välin jälkeen pakka hajosi ja putosin rytmistä, Miisa kuvaili tilannetta.

Keränen sanoo yrittäneensä saada Miisan takaisin rytmiin mutta turhaan.

– Paineet kasautui ja pää ei kestänyt, Miisa sanoi.

Sometähtenä tunnettu Miisa julkaisi tuolloin TTK-lähetyksen jälkeen somevideon, jossa hän kuvaili esityksen olleen ”farssi”.

Pari asteli sunnuntain suorassa lähetyksessä uusimaan TTK-parketilla jo aiemmin nähdyn cha chan. Pari tanssi kappaleen Harley Quinniksi ja Jokeriksi pukeutuneena.

Miisa Rotola-Pukkilan ja Marko Keräsen esitys onnistui, eikä viime kerran rytmivirheistä ollut tietoakaan.­

Tällä kertaa parin esitys meni aivan nappiin ja esitys keräsi tuomareilta suitsutusta.

– Tässä tanssissa yhdistyi kaikki mitä TTK:n pitää olla. Tämä oli niin täydellinen esitys teiltä. Rytmivirhekin on saatu pois, Jukka Haapalainen hehkutti.

– Miisa, elastisesti ojentuvat jalat ovat harvinaista herkkua, jota TTK-parketilla harvoin nähdään. Tanssi oli hyvää, Helena Ahti-Hallberg kehui.

– Nyt oli helvetti irti, musiikillisesti ja tanssillisesti, Jorma Uotila myhäili ja viittasi parin Highway to Hell -kappalevalintaan

– Jalkojen jousto on mehukas ja tosi hieno. Toteutitte tanssin leikitellen. Estradiviihdettä parhaimmillaan.

Viime kerralla parin cha cha sai 19 pistettä. Nyt pisteitä ropisi huomattavasti enemmän, sillä tuomarit antoivat parille esityksestä 28 pistettä.

Parin cha cha sai 28 pistettä.­

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaali la 5.12. klo 19.30 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?