Masked Singer Suomi -hahmo sai tuomariston silmät selälleen – maskin takaa paljastui rääväsuinen tähti, jonka henkilöllisyyden vain yksi tajusi - Viihde - Ilta-Sanomat

Masked Singer Suomi -hahmo sai tuomariston silmät selälleen – maskin takaa paljastui rääväsuinen tähti, jonka henkilöllisyyden vain yksi tajusi

Masked Singer Suomi kisasta putosi jälleen yksi tähti.

28.11.2020 20:32

Masked Singer Suomi -sarjassa nähtiin sunnuntaina kuuden mystisen hahmon esitykset, kun estradille nousivat Hiirulainen, Hertta, Tohtori, Taikahattu, Viikinki ja Pakkanen.

Illan päätteeksi yksi hahmoista joutui jälleen paljastamaan kasvonsa, kun studioyleisöltä vähiten ääniä saaneen kilpailijan taival kisassa päättyi. Lauantaina maskinsa joutui riisumaan Viikinki.

Tuomarit arvelivat Viikingin olevan Ville Myllyrinne, Jere Karalahti, Arttu Wiskari tai Petri Nygård.

Lopulta maskin takaa paljastui juurikin rääväsuinen räppäri Petri Nygård.

Viikinki oli räppäri Petri Nygård.­

Tuomariston silmät lävähtivät suuriksi, kun totuus paljastui.

– Täydellinen huijaus, Maria Veitola hihkui.

– Mua sä vedätit ihan täysiä, Jenni Kokander totesi.

Vain Cristoffer Strandberg keksi Nygårdin henkilöllisyyden. Hän paljasti lauantaina, että tajusi asian Ruotsi-vihjeestä, sillä Nygård on syntynyt Kristianstadissa, Ruotsissa.

Nygård myönsi paljastuttuaan, että hän oli aluksi meinannut kieltäytyä Masked Singer -pestistä, sillä ei laula edes karaokea. Lopulta räppäri päätti kuitenkin lähteä mukaan ja huijata sekä tuomaristoa että tv-katsojia.

45-vuotias Petri Nygård aloitti musiikkiuransa vuonna 1989.­

Heidän tuomaristo arveli olevan maskien takana

Taikahattua tuomaristo arvuutteli Krista Siegfridsiksi ja Noora Karmaksi. Hahmon kohdalla keskustelua herätti runsaasti se, olisiko en asu voinut piilottaa raskausvatsan, sillä Masked Singerin kuvausten aikaan Siegfrids odotti esikoistaan.

Cristoffer Strandberg uskoi, että mystinen Pakkanen on Mikko Leppilampi. Janne Kataja kuitenkin totesi, että hahmolla oli liian kapea uuma Leppilammeksi ja siksi hän uskoi Pakkasen olevan Roope Salminen. Myös Antti Holmaa arvattiin.

Pianoa lauantain jaksossa soittanut Hiirulainen sai tuomariston hämmentymään. Häntä arveltiin Jutta Larmiksi, Maria Kuusiluomaksi ja Armi Toivaseksi.

Mystinen Hertta voisi tuomareiden mielestä olla Susanna Laine tai Alina Tomnikov.

Tuomariston mielestä hieman pelottava Tohtori tuotti heille päänvaivaa. Kukaan ei heistä ei osannut sanoa aluksi juuri mitään, mutta lopulta Tohtoria arvattiin Oskari Katajistoksi, Sauli Koskiseksi, Benjamin Peltoseksi ja Joonas Nordmaniksi.

Aiemmin kisasta ovat tippuneet jääkiekkolegenda Timo Jutila, tv:stä tuttu pappi Kari Kanala, Salatut elämät -tähti Maija-Liisa Peuhu, toimittaja Ina Mikkola, kirjailija ja toimittaja Roman Schatz ja juontaja Marja Hintikka.

Masked Singer Suomi lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?