Tuntematon mies tarjoutui ryhtymään Kiti Kokkosen ”sugar daddyksi” – näyttelijä vastasi ehdotukseen tavalla, joka jätti sanattomaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuntematon mies tarjoutui ryhtymään Kiti Kokkosen ”sugar daddyksi” – näyttelijä vastasi ehdotukseen tavalla, joka jätti sanattomaksi

Näyttelijä Kiti Kokkonen esitteli Instagramissa kuinka erikoisia yhteydenottoja hän toisinaan saa.

Näyttelijä Kiti Kokkonen on tunnettu hupaisista Instagram-päivityksistään.­

26.11.2020 19:58

Ei ole salaisuus, että julkisuuden henkilöt saavat toisinaan mitä kummallisimpia yhteydenottoja sosiaalisen median välityksellä. Myös monet julkisuudesta tutut suomalaiset ovat kertoneet avoimesti erilaisista viesteistä ja ehdotuksista, joita heidän seuraajansa heille toisinaan lähettävät.

Hiljattain myös näyttelijä Kiti Kokkonen naurattu Instagram-seuraajiaan julkaisemalla kuvakaappauksen viestistä, jonka hän sai tuntemattomalta miespuoliselta seuraajaltaan.

– Hei kaunokainen. Etsitkö kenties luotettavaa sugar daddya, joka voisi hemmotella sinua rahoillaan, viestin lähettäjä kirjoitti vapaasti suomennettuna.

Kokkonen ei kuitenkaan jäänyt ehdotuksen edessä sanattomaksi.

– Ei kiitos. Olen miljonääri, kuului Kokkosen vastaus.

Kokkosen päivitys poiki välittömästi lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja. Etenkin Kokkosen nokkela vastaus erikoiseen yhteydenottoon nauratti näyttelijän seuraajia.

– Toimii kanssa, kun vastailee näihin savoksi. Siinä on Google kääntäjä ihmeissään, eräs vitsaili kommentissaan.

– Kiti sä oot paras! Ihan loistava vastaus, kehui toinen.

– Ohjaa tänne päin, heitti kolmas.

Näyttelijä Kiti Kokkonen on tunnettu hupaisista Instagram-päivityksistään.­

Kokkonen on tunnettu rehellisistä, mutta myös hervottoman hauskoista sosiaalisen median päivityksistään. Näyttelijällä on kuvapalvelu Instagramissa yli 120 000 seuraajaa.

Kiti Kokkonen tunnetaan näyttelijänä, ääninäyttelijänä ja kirjailijana. Hänen viimeisin elokuvaroolinsa oli elokuvassa Se mieletön remppa (2020), ja hänet on myös nähty Keihäsmatkat -tv-sarjassa sekä Swingers -elokuvassa (2018).

Kokkonen oli vuonna 2018 mukana Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailussa, jonka hän voitti Tanhupallo-hahmollaan. Tänä syksynä hänet nähtiin Tanhupallona jälleen Putous AllStars -kaudella

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?