Megan Fox tatuoi räppärirakkaansa nimen ihoonsa vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen – fanit ihmeissään - Viihde - Ilta-Sanomat

Megan Fox tatuoi räppärirakkaansa nimen ihoonsa vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen – fanit ihmeissään

Näyttelijä Megan Foxin ihoa koristaa nyt uusi tatuointi.

Megan Foxin ja Machine Gun Kellyn suhde on edennyt vauhdilla. Pari tapasi yhteisen elokuvan kuvauksissa ja toi suhteensa julkisuuteen kesällä.­

26.11.2020 14:02

Näyttelijä Megan Fox, 34, ja muusikko Machine Gun Kelly, 30, astelivat sunnuntaina AMA-gaalassa kameroiden eteen ensimmäistä kertaa parina. Foxin 10 vuotta kestänyt suhde näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa päättyi toukokuussa suuren kohun saattelemana, sillä paparazzit ikuistivat Foxin läheisissä tunnelmissa näytteljänä ja laulajana tunnetun Machine Gun Kellyn, oikealta nimeltään Richard Colson Bakerin kanssa.

Fox ja Baker tapasivat Midnight in the Switchgrass -elokuvan kuvauksissa viime vuonna.

Heinäkuussa Baker vahvisti hänen ja Foxin olevan pari, kun hän julkaisi heistä yhteiskuvan Instagramissaan.

– Odotin ikuisuuden löytääkseni sinut uudestaan, 30-vuotias Baker herkisteli.

Umpirakastunut pari ei peitellyt onneaan sunnuntain American Music Awards -gaalassa ja tarkkasilmäiset fanit huomasivat, että Fox on mitä ilmeisimmin ottanut myös tatuoinnin uuden rakkaansa kunniaksi.

Fox poseerasi kameroille olkapäät ja rintakehän paljastavassa asussa, joka sai fanien huomion kiinnittymää näyttelijän solisluuta koristavaan tatuointiin.

Fox on hiljattain tatuoinut ihoonsa espanjankielisen sanan ”el pistolero”, eli ”asemies”, jonka fanit uskovat olevan suora viittaus Bakerin taiteilijanimeen Machine Gun Kellyyn.

– Siis tämähän on suora viittaus Machine Gun Kellyyn, Twitterissä kommentoidaan.

– Suhde etenee vauhdilla... fanit hämmästelevät.

Megan Foxilla on uusi ”el pistolero” -tatuointi solisluunsa alla.­

Baker vihjaili parin ottaneen rakkaustatuoinnit Tickets To My Downfall -albumillaan, joka julkaistiin syyskuussa. Levyllä kuullaan myös Megan Foxin ääntä.

– Vain neljä kuukautta sitten tapasin sinut. Se tuntuu mahdottomalta. Sinä tatuoit nimikirjaimeni ihoosi, minä tatuoin lempinimesi, Fox lausuu Banyan Tree -kappaleella.

Fanit uskovat Foxin päätyneen espanjankieliseen tekstiin, sillä Midnight in Switchgrass kuvattiin Costa Ricassa.

Brian Austin Green kertoi muutama kuukausi sitten eron tulleen hänelle täytenä yllätyksenä. Hän kuvaili tulloin podcastissa, kuinka Fox oli käyttäytynyt oudosti tultuaan kotiin Midnight in Switchgrass -elokuvan kuvauksista.

– Olin shokissa ja pettynyt, mutta en voinut olla pettynyt häneen, sillä hän ei pyytänyt minua tuntemaan niin. Se ei ollut hänen valintansa, hän vain tunsi niin. Puhuimme asioista enemmän ja sanoin, että erotaan hetkeksi... joten niin me teimme, Brian Austin Green totesi.

Megan Fox puolestaan on ylistänyt uutta muusikkorakastaan sielunkumppanikseen.

– Tiesin, että jotain hullua tulisi tapahtumaan minulle sen tapaamisen jälkeen, mutta en ollut vielä varma mitä. Tunsin sen syvällä sielussani, Fox kertoi heinäkuussa Give Them Lala ... With Randall -podcastissa.

Fox ksanoi tunteneensa välittömän yhteyden räppärin kanssa aloitettuaan työskentelyn tämän kanssa.

– Tiesin heti, että hän oli se, mitä minä kutsun kaksoistuleksi. Sielunkumppanin sijaan kaksoistuli tarkoittaa sitä, kun sielu on kohonnut tarpeeksi korkealle tasolle ja voi jakaantua kahteen eri vartaloon samanaikaisesti, Fox avasi filosofiaansa podcastissa.

– Me olemme itse asiassa kaksi puoliskoa samasta sielusta. Ja sanoin tämän hänelle melkein heti, koska tunsin sen heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?