Tanssii tähtien kanssa -finaali toteutetaan poikkeuksellisella tavalla – myös liveyleisöstä luovutaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanssii tähtien kanssa -finaali toteutetaan poikkeuksellisella tavalla – myös liveyleisöstä luovutaan

MTV tiedotti keskiviikkona Tanssii tähtien kanssa -kilpailun jatkosta. Voittaja valitaan kaksiosaisella finaalilla.

25.11.2020 11:10

Tanssii tähtien kanssa -kisa on joutunut tänä syksynä myllerrykseen koronapandemian vuoksi. Marraskuun alussa kilpailun bändin jäsenellä todettiin koronatartunta ja varotoimenpiteenä koko yhtye vaihdettiin yhden lähetyksen ajaksi.

Viime viikolla MTV tiedotti, että uuden tuotannossa ilmenneen koronatapauksen vuoksi kilpailun sunnuntainen semifinaali jouduttiin perumaan. Tällä viikolla vuorossa olisi ollut alkuperäisen aikataulun mukaan kisan finaali.

Keskiviikkona MTV tiedotti, että ohjelman finaali käydään kaksiosaisena. Finaalin ensimmäinen osa nähdään MTV3-kanavalla tulevana sunnuntaina 29. marraskuuta. TTK huipentuu toiseen jännittävään finaalilähetykseen itsenäisyyspäivän aattona, lauantaina 5. joulukuuta. Kauden viimeiset lähetykset tullaan toteuttamaan ilman liveyleisöä.

– Olemme päättäneet jatkaa kilpailua kaksiosaisen finaalin merkeissä, eli kukaan ei putoa kisasta tulevana sunnuntaina. Näin kaikilla tanssipareilla on mahdollisuus vielä treenata täysipainoisesti toista finaalia silmällä pitäen. Mikä hienointa, pääsemme vielä huipentamaan kauden Suomen virallisena tanssiaisviikonloppuna itsenäisyyspäivän aattona, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kommentoi tiedotteessa.

Mukana kilpailussa on vielä neljä paria: Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski, Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen, Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius sekä Jare Brand ja Saana Akiola.

MTV ei alun perin paljastanut, olivatko ohjelman tähtiparit altistuneiden joukossa.

– Tarvittavat altistusjäljitykset ja karanteeniin määräämiset on käynnistetty välittömästi terveysviranomaisten toimesta ja odotamme viranomaisten lisäohjeita, ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen kertoi viime viikolla.

Tuottajan mukaan kyseessä oli varotoimenpide, jolla pyrittiin valmistamaan työryhmän turvallisuus. Launiainen kertoi, että kisan jatko oli epäselvä, sillä tilanne eli, mutta tilanne pyrittiin ratkaisemaan mahdollisimman pian.

– Seuraamme tilannetta, ja elämme nyt minuutti kerrallaan. Kilpailu tietysti pyritään käymään loppuun niissä puitteissa kuin se on mahdollista, Launiainen kommentoi IS:lle viime viikolla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kaksiosainen finaali MTV3-kanavalla su 29.11. ja la 5.12. klo 19.30 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?