Melania Trump pölähti kameroiden eteen uudessa sähäkässä hiustyylissä – edusti ”inhoamassaan” puuhassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Melania Trump pölähti kameroiden eteen uudessa sähäkässä hiustyylissä – edusti ”inhoamassaan” puuhassa

Melania Trump näyttäytyi maanantaina uudessa hiustyylissä vastaanottaessaan Valkoisen talon joulukuusen.

24.11.2020 10:07

Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen Melania Trump näyttäytyi maanantaina muuttuneena. Rouva Trump pistäytyi katsomaan Valkoisen talon tämän vuoden massiivista joulukuusta ja paljasti samalla uudet, vaaleammat hiuksensa.

Rouva Trump poseerasi hyväntuulisen oloisena suurta kuusta kuskanneiden hevosvaunujen edustalla.­

Ruskeatukkaisena aiemmin tunnettu Melania Trump oli värjännyt pitkät hiuksensa blondeiksi ja jättänyt niiden tyven tummaksi.

Melania Trumpin pitkät hiukset ovat nykyään huomattavasti vaaleammat.­

Vielä lokakuussa Melania Trumpin hiukset olivat huomattavasti tummemmat.­

Ensimmäinen nainen poseerasi Valkoisen talon edustalla hevoskärryjen ja joulukuusen kanssa, hymyili hyväntuulisen oloisena ja vilkutteli paikalla olleelle medialle. Hän oli pukeutunut tilaisuuteen luksusmerkki Balenciagan takkiin, mustiin nahkahansikkaisiin ja korkeakorkoisiin saappaisiin.

Trump oli pukeutunut Balneciagan väljään takkiin.­

Melania Trump ei ole ainoa vaaleampaan lookiin vaihtanut, sillä myös presidentti Donald Trumpin hiustyyli koki aiemmin marraskuussa muutoksen, kun hän näyttäytyi julkisuudessa aiempaa huomattavasti vaaleammassa tukassa.

Hollywood Lifen mukaan uudessa tyylissään hehkunut rouva Trump tutki maanantaina Valkoiseen taloon pystytettävää joulukuusta hyvin tarkasti. Lehti huomauttaa, että ensimmäinen nainen vaikutti hyvin iloiselta ottaen huomioon sen, että hänen on uskottu vihaavan Valkoisen talon joulukoristeita.

Valkoisen talon joulukoristeiden valitseminen on perinteisesti ensimmäisen naisen tehtävä. Rouva Trump ei kuitenkaan ole amerikkalaismedian mukaan vaikuttanut kovin innostuneelta tehtävästään, sillä julkisuuteen vuosi aiemmin tänä syksynä nauhoite, jolla hän valittaa asiasta entiselle ystävälleen Stephanie Winston Wolkoffille.

USA Todayn mukaan Winston Wolkoffin salaa vuonna 2018 nauhoittamassa keskustelussa kuuluu, miten Melania Trump ilmoittaa, ettei häntä kiinnosta pätkääkään koko koristelu.

– Teen saakelisti töitä joulun eteen, ketä kiinnostaa vi***akaan joulujutut ja koristeet, mutta minun pitää tehdä se, eikö vaan, Trump totesi nauhoituksessa.

– Ja sitten hoidan sen ja sanon, että teen töitä joulun eteen ja suunnittelen joulua. Ja he sanovat: ”Entä ne lapset, jotka on erotettu vanhemmistaan?” Antakaa vi*** olla, hän jatkoi.

Jatkossa Melania Trumpin ei tarvitse vaivata Valkoisen talon joululla, sillä hänen aikansa Washingtonissa päättyy pian.

Kun Joe Biden vannoo virkavalansa tammikuussa, on Trumpeilla edessä uusi elämä. Toistaiseksi on vielä epäselvää, mitä entinen ensimmäinen nainen aikoo ensi vuonna puuhata.

Villeimpien huhujen mukaan Melania Trump saattaisi jopa ottaa avioeron puolisostaan, mutta maltillisempien arvioiden mukaan hän saattaisi palata Trump Toweriin New Yorkiin tai muuttaa Floridan lämpöön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?