Sara Forsberg esittelee muuttunutta vartaloaan Instagramissa – kuvapari paljastaa kuntokuurin tulokset - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg esittelee muuttunutta vartaloaan Instagramissa – kuvapari paljastaa kuntokuurin tulokset

Sara Forsberg aloitti kuntokuurin, jolla hän toivoi saavansa vartaloonsa kurveja.

Sara Forsberg on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti elämäntaparemontistaan.­

24.11.2020 8:50

Laulajana ja sometähtenä tunnettu Sara Forsberg on kertonut sosiaalisessa mediassa elämäntapamuutoksestaan, jonka seurauksena hänen painonsa on pudonnut roimasti.

Forsberg kirjoittaa Instagramissaan, että painonpudotus on näkynyt hänen vartalossaan tavalla, johon hän ei ole ollut tyytyväinen. Niinpä sometähti rupesi nostelemaan painoja, jotta saisi hieman lihasmassaan.

– Niin suuren painonpudotuksen jälkeen menetin sen vähänkin takapuoleni, joka minulla oli. Ihmiset luulivat minua iPhone 5:ksi, Forsberg vitsailee Instagramissaan.

Forsberg julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jolla hän esittelee, kuinka paljon hänen vartalonsa on muuttunut treenin ansiosta.

– Viime kuukausien ajan olen keskittynyt punttitreeneihin ja olen superylpeä tuloksiin! Kova työ palkitaan aina, hän iloitsee.

Forsberg on puhunut julkisuudessa avoimesti elämänsä kipukohdista, painostaan ja sen kanssa kamppailusta. Hän on kertonut olleensa lapsena ylipainoinen ja koulukiusattu, ja jojoilleensa painonsa kanssa myös aikuisiällä.

Reilut pari vuotta sitten Forsberg avautui somessa painostaan ja siitä, miten oli lihonut 22 kiloa. Hän kertoi ahmineensa roskaruokaa unohtaakseen silloisen parisuhteensa ongelmat, työstressinsä, masennuksensa ja yksinäisyyden tunteensa.

– Lukittauduin kämppään ja vain söin enkä tehnyt mitään muuta, paitsi videoita silloin tällöin, Forsberg kertoi tuolloin.

Sara Forsberg on nähty myös useissa tv-ohjelmissa, kuten Talentissa ja Pallon ympäri -ohjelmassa.­

Forsbergin ura lähti nousuun raketin lailla vuonna 2014, kun hän julkaisi YouTubessa videon, jolla matki sitä, miltä eri kielet kuulostavat muiden korvaan. Videota katsottiin nopeasti miljoonia kertoja, Forsberg tuli tunnetuksi ”kielinaisena” ja pian Pietarsaaresta kotoisin oleva tähti muutti jo Yhdysvaltoihin luomaan uraa viihdemaailmassa.

Siellä Forsberg treenasi, teki musiikkia, loi uraa laulajana ja pääsi jopa luomaan kielen Star Wars -elokuviin. Hän tienasi hyvin ja eli unelmaansa. Myöhemmin taloudelliset vaikeudet saivat Forsbergin palaamaan Suomeen ja hänet nähtiin muun muassa Talent Suomi -kilpailun tuomarina.

Forsberg ilmoitti joulukuussa 2019 muuttavansa jälleen Yhdysvaltoihin, tällä kertaa New Yorkiin. Syyskuussa sometähti kertoi joutuneensa palaamaan Suomeen, sillä hän ei saanut viisumilleen jatkoa koronaepidemian takia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?