Julkkiskokki Gordon Ramsay kilahti täysin, kun tuntematon henkilö lähestyi häntä kadulla – kommentti pienestä Oscar-pojasta oli liikaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkiskokki Gordon Ramsay kilahti täysin, kun tuntematon henkilö lähestyi häntä kadulla – kommentti pienestä Oscar-pojasta oli liikaa

Julkkiskokki Gordon Ramsay ei voi sietää tuntemattomien kommentointia.

Tv:stä tuttu kokki Gordon Ramsay saa kuulla erikoisia kommentteja tuntemattomilta, kun hän liikkuu kadulla perheensä kanssa.­

23.11.2020 22:02

Rääväsuinen julkkiskokki Gordon Ramsay avautuu Men’s Health -lehdelle ongelmastaan. Ramsay, 54, kertoo lehdelle, että häntä luullaan jatkuvasti nuorimman lapsensa isoisäksi. Ramsaylla ja hänen vaimollaan Tanalla on viisi lasta, joista nuorin Oscar on vasta vuoden vanha.

Ramsay tykittää Men’s Healthille, että kun perhe ulkoilee yhdessä, ihmiset olettavat hänen 20-vuotiaan Jack-poikansa olevan Oscarin isä.

– Pahinta on, kun olen ulkona Tanan ja Jackin kanssa. Kaikki uskovat Oscarin olevan Jackin poika. Minulle tullaan sanomaan, että olet varmaan niin ylpeä isoisä, hän sähisee Men’s Healthille.

Ramsay sanoo kilahtavansa vastaavissa tilanteissa ja sanovansa kommentoijille suorat sanat.

– Vastaan, että ”painukaa helvettiin, poika on meidän”. Jos minua kutsutaan isoisäksi vielä yhdenkin v***n kerran niin räjähdän, julkkiskokki raivoaa.

Ramsay kertoo lehdelle myös treenaamisesta ja ruokavaliostaan. Julkkiskokki tunnetaan urheilullisesta elämäntyylistään ja Ramsay sanookin koko perheen olevan nykyään innostunut treenaamisesta ja ulkoilusta.

Gordon Ramsay ja Tana Ramsay avioituivat vuonna 1996. Heillä on viisi lasta.­

Ramsay sanoo syövänsä mitä haluaa, eikä hän noudata mitään tarkkaa ruokavaliota. Proteiinipatukoita kokki sanoo vihaavansa yli kaiken.

– Olen onnekas, että voin treenata ja syödä silti mitä haluan. Kuinka kokki voi syödä proteiinipatukoita ja kehua niiden olevan herkullisia, kun ne maistuvat ällöttäville?

Gordon Ramsay kuvattuna vaimonsa Tanan, sekä 20-vuotiaiden lastensa Jackin ja Matildan kanssa.­

Ramsay on paitsi menestynyt ravintoloitsija, myös maailmankuulu tv-tähti ja multimiljonääri. Ramsay tunnetaan suorasanaisena rääväsuuna, joka ei kaunistele ajatuksiaan tai pehmitä sanomaansa. Hänen suorat sutkautuksensa ovat näkyneet ja kuuluneet esimerkiksi sarjoissa Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay, Kurjat kuppilat ja Kauhukeittiö.

Ramsay on ehdoton paitsi työntekijöilleen myös lapsilleen. Hän ei päästä jälkikasvuaan helpolla ja hemmottele heitä pilalle, vaan odottaa lastensa tekevän töitä oman onnensa eteen. Ramsay on kieltänyt tiukasti neljää vanhinta lastaan kinuamasta häneltä töitä.

Sen sijaan Oscarin, Matildan, Jackin, Hollyn ja Meganin on julkkiskokin mukaan ansioiduttava työelämässä ilman suojatyöpaikkaa isänsä ravintoloista. Ramsayn mukaan hänen lapsillaan ei ole asiaa hänen bisnestensä pariin ennen muualla opittua, tarpeeksi kovaa ammattitaitoa.

– En halua henkilökunnan ajattelevan, että ”Vi*** tuo on Ramsayn lapsi, emme voi huutaa hänelle”. Haluatko työskennellä tällä alalla? Painut toisen kokin luo, opit jotain erilaista ja tulet sitten takaisin uuden tiedon kanssa parantaaksesi bisnestä, hän täräytti radiohaastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?