Salkkarit-pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila julkaisivat ensimmäisen yhteiskuvan – loikoilevat romanttisesti hotellin sängyllä - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila julkaisivat ensimmäisen yhteiskuvan – loikoilevat romanttisesti hotellin sängyllä

Pariskunta juhli kaksivuotispäiväänsä.

22.11. 21:21

Akia ja Sannia Salatut elämät -sarjassa näyttelevien Sami Uotilan, 49, ja Kerttu Rissasen, 24, huhuttiin pitkään seurustelevan myös tosielämässä. Nyt pari on kertonut muuttaneensa yhteen ja ensimmäinen yhteiskuvakin on päätynyt Instagramiin.

– Eilen vietettiin vuosipäivää, Rissanen kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Hän on lisänyt julkaisuun aihetunnisteen #2years, eli kaksi vuotta.

Viime viikolla Kerttu Rissanen vahvisti MTV:lle pariskunnan muuttaneen yhteiseen asuntoon Helsingin Kamppiin.

– Meillä on ollut Samin kanssa tähän asti omat kämpät. Minulle on ylipäätänsä uusi juttu muuttaa kenenkään kanssa yhteen. Jännää, mutta tosi kivaa, Rissanen kertoi MTV:lle.

Rissanen kertoi MTV:lle, että pariskunta muuttaa ensin vuokralle. Uusi koti löytyi Helsingin Kampista, jonne pari pääsee muuttamaan joulukuussa. Rissanen jakoi omalla Instagram-tilillään myös ensimmäisen kuvan parin tulevasta kodista.

– Muutoksen tuulia. Joulukuussa meillä olisi edessä muutto uuteen kotiin, jännää!! Kaikki vielä ihan vaiheessa, mutta löytyi juuri tämän hetkistä unelma-asuntoa vastaava kämppä, niin pitihän siihen tarttua, Rissanen kirjoitti Instagramissa.

Rissanen ja Uotila vahvistivat seurustelunsa syksyllä 2019. Pariskunnan romanssista oli tuolloin huhuttu jo pitkään ja Salatut elämät -suosikkisarjan katsojat olivat puolestaan saaneet seurata heidän roolihahmojensa Aki Nikkisen ja tätä huomattavasti nuoremman Sannin suhteen kehittymistä.

Rissanen kertoi Ilta-Sanomille elokuussa 2019, että pariskunta oli tuolloin seurustellut jo yli vuoden päivät. Rissanen kertoi Ilta-Sanomille, että kaksikko tutustui toisiinsa työpaikalla.

Uotila on näytellyt Salatuissa elämissä sarjan alusta asti. Hän kuitenkin poistui sarjasta vuonna 2002, mutta palasi Aki Nikkisen rooliinsa vuonna 2014.

Vuonna 2014 Salatut elämät -näyttelijäkaartiin liittynyt Rissanen puolestaan poistui sarjasta tänä kesänä. Ensi keväänä Rissanen nähdään kilpailijana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?