Chachi Hildén järkyttyi Jukan ehdotuksesta vauvanhoitoon liittyen – Yhdysvalloissa ei tulisi kuulonkaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Chachi Hildén järkyttyi Jukan ehdotuksesta vauvanhoitoon liittyen – Yhdysvalloissa ei tulisi kuulonkaan

Hildénit muistelevat nauraen erästä kertaa, jolloin Chachi sai aimo annoksen suomalaista saunakulttuuria ja alastomuutta.

Sophia on Jukan ja Chachin ensimmmäinen yhteinen lapsi. Perheeseen kuuluu lisäksi Jukan 8- ja 6-vuotiaat lapset aiemmasta liitosta.­

22.11. 16:32

Jukka ja Chachi Hildén sekä parin pian yksivuotias Sophia-tytär muuttivat maaliskuussa koronatilanteen pahentuessa Los Angelesista Ähtäriin. Hiljattain pari muutti Espooseen merenrannalle.

Chachi myöntää nauraen, että hän ei tiennyt Suomesta yhtään mitään ennen kuin tapasi Jukan. Hän oli kuullut maan nimen, mutta ei osannut sijoittaa sitä kartalle. Hän oli kuullut suomen kieltä, sillä Chachin ja hänen siskonsa lempielokuviin teini-ikäisenä kuului Hollywood-komedia Himoshoppaajan salaiset tunnustukset ( 2009). Elokuvan päähahmo valehtelee osaavansa suomea, mutta joutuukin yllättäen tilanteeseen, jossa on suomalainen henkilö.

– Suomi kuulosti silloin aivan siansaksalta, mutta nyt kun katson elokuvaa, innostun siitä, että minähän ymmärrän repliikit!

Kun Chachi vieraili ensimmäistä kertaa Suomessa, oli syyskuu. Hän kertoo ihastuneensa heti pimeyteen, sateeseen ja kylmyyteen, mikä edelleen herättää kummastusta suomalaisissa.

– Vartuin Texasissa, jossa oli liian aurinkoista ja aivan liian kuuma!

Kuumuudestakin Chachi on oppinut nauttimaan saunan löylyissä, vaikka aluksi hänen oli vaikea saada happea saunassa. Alkuun hän saunoikin aina märkä pyyhe kasvoillaan.

– Kyllä minulla kesti totutella siihen, kuinka huolettomasti suomalaiset suhtautuvat alastomuuteen. Kasvoin itse hyvin uskonnollisessa perheessä. Ei olisi tullut kuulonkaan, että kukaan perheenjäsen olisi nähnyt toisiaan koskaan alasti.

Hildénit muistelevat nauraen erästä kertaa, jolloin Chachi sai aimo annoksen suomalaista saunakulttuuria ja alastomuutta. Pariskunta oli talvella yhdessä ystäviensä kanssa mökkeilemässä. Chachi nautti ystävänsä kanssa viiniä sisällä mökissä, kun yllättäen ikkunasta näkyi häkellyttävä näky.

– Chachi näki, kuinka minä, kolme ystävääni ja meidän kaikkien lapset juoksivat yhtäkkiä alastomina saunasta lumihankeen pyörimään ja hyppimään, Jukka muistelee nauraen.

Eniten Chachi Suomessa olonsa aikana järkyttyi siitä, kun Jukka ehdotti, että pariskunta laittaisi Sophian vaunuissa ulos nukkumaan päiväunien ajaksi.

– Minulla kesti kauan aikaa tottua siihen. Mietin usein, että apua, mitä me teemme oikein. Ulkona on niin kylmä. Nyt laitan Sophian mielellään ulos päiväunille, sillä hän nukkuu niin parhaiten.

Jukka muistuttaa, että Chachin suhtautumiseen vaikutti myös se, että vastaavanlainen toimintatapa ei tulisi kuulonkaan Yhdysvalloissa.

– Ei Jenkeissä voisi noin tehdä. Se on ihan turvallisuuskysymys.

Pari ei ole vielä päättänyt, missä he tahtovat tulevaisuudessa asua.Tällä hetkellä Hildénit nauttivat elämästään Suomessa. Heidän päivänsä harvoin ovat samanlaisia, mistä Jukka pitää huolen. Chachi kokeekin jekuttelua harrastavan Jukan olevan itseään nuorempi. Perheellä on tuttu lastenhoitaja, joka huolehtii lapsista silloin, kun pariskunta tahtoo viettää kahdenkeskistä aikaa.

– Olimme kerran treffeillä Kaivopuistossa ja luulin vain, että olemme mukavalla pienellä kävelyllä. Sitten selvisikin, että Jukka oli ilmoittanut meidät hyppäämään laskuvarjolla helikopterin kyydistä. Sellaista on olla naimisissa Duudsonin kanssa, Chachi tiivistää nauraen.

Lastenhoitajalle oli tarvetta myös tänä syksynä, kun Chachi istui lähes joka sunnuntai Tanssii tähtien kanssa -yleisön eturivissä kannustamassa puolisoaan. Siitä Hildénien parisuhteessa onkin alusta alkaen ollut kyse: toisen kannustamisesta ja samalla myös tämän yllyttämisestä uuden kokeiluun.

– Heti kun tapasin Chachin, tiesin että olen löytänyt tasavertaisen kumppanin. Hän ei pelkää sanoa, mitä mieltä on asioista. Meissä on paljon samaa, mutta olemme myös monissa asioissa erilaisia. Täydennämme toisiamme ja muodostamme yhdessä täydellisen..., Jukka selostaa, kunnes Chachi täydentää hänen lauseensa nauraen:

– Muodostamme yhdessä täydellisen tornadon.

Sophia täyttää pian vuoden. Chachi ja Jukka kokevat tyttären syntymän lähentäneen heitä entisestään.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?