Marja Hintikka löysi nostalgisen kuvan 15 vuoden takaa – poseeraa vastarakastuneena Ile Uusivuoren kanssa: ”Naimanaamat” - Viihde - Ilta-Sanomat

Marja Hintikka löysi nostalgisen kuvan 15 vuoden takaa – poseeraa vastarakastuneena Ile Uusivuoren kanssa: ”Naimanaamat”

Marja Hintikka muistelee somessa aikoja, jolloin pariskunnat kävivät pussailemassa valokuvauskopeissa.

Toimittajapariskunta Ile Uusivuori ja Marja Hintikka ovat pitäneet yhtä jo vuodesta 2006.­

22.11. 12:42

Juontajana ja toimittajana tunnettu Marja Hintikka, 42, teki viikonloppuna kotinsa kätköistä löydön, joka nosti hymyn hänen kasvoilleen. Nostalginen aarre on rautatieaseman passikuvauskopissa otettu valokuvasarja, jossa hän poseeraa puolisonsa Ilkka ”Ile” Uusivuoren, 40, kanssa viitisentoista vuotta sitten.

Hintikka julkaisi kuvan löydöksestään Instagramissa.

– Apua – muistatteko näitä vanhoja valokuva-automaatteja, jonne ängettiin etenkin rakastuneina? Löysin meidän otoksia jostain Rautatieaseman valokuvakopista tyyliin vuodelta 2006. Onhan näissä fiilistä, Hintikka riemuitsee somessa.

Hintikan nostalginen somepäivitys on kerännyt lukuisia kommentteja ja myös monet muut julkisuudesta tutut henkilöt intoutuivat kommentoimaan julkkisparin söpöstelyä.

– Tietänette vanhan sanan naimanaamat? Nykyään kait samikset, kirjoittaa näyttelijä Sanna Stellan.

– Jee onks meil naimanaamat? Itehän sitä ei näe, Hintikka vastaa.

Naimanaamoilla tarkoitetaan sitä, kun pariskunnan osapuolet näyttävät ulkoisesti toisiltaan.

Marja ja Ile vuonna 2008.­

Jos Hintikan veikkaus vuosiluvusta osuu oikeaan, kuva on otettu parisuhteen ensimetreillä. Hintikan ja Uusivuoren rakkaus roihahti vuonna 2006, kun Hintikka juonsi YleX-kanavan aamuohjelmaa. Eräänä päivänä muu työryhmä lähti viettämään virkistyspäivää Hintikan jäädessä vetämään iltapäivän lähetystä yhdessä Uusivuoren kanssa.

Lähetys sujui liki täydellisesti. Vitsit lensivät ja keskustelu sujui kuin itsestään.

– Ihmettelin heti, että miten tämän ihmisen kanssa on niin helppo olla, Hintikka muisteli IS:lle alkuvuodesta.

Myös Hintikan äiti oli kuunnellut lähetystä. Seuraavana päivänä hän tarttui puhelimeen ja soitti tyttärelleen.

– Äiti kysyi minulta, että kukas se nuori herra sinun kanssasi siellä radiossa oli, kun teillä meni jutut niin yksiin? Hän vaistosi sen heti. Kyllä äidit tietävät, Hintikka kertoi.

Marja ja Ile vuonna 2012.­

Pari meni naimisiin vuonna 2011 ja heillä on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017.

Marja Hintikka tunnetaan useiden tv-ohjelmien juontajana. Hänet on viime vuosina nähty ruudussa muun muassa Luokkajuhlat-, Marja Hintikka Live- ja Vappu ja Marja Live -ohjelmissa. Hän myös osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpaan vuonna 2018.

Ile Uusivuori puolestaan on toiminut Masked Singer Suomen, X Factorin ja Fort Boyardin juontajana. Lisäksi hän on työskennellyt radiojuontajana ja jalkapallon studioisäntänä.

Marja ja Ile Venla-gaalassa tammikuussa 2020.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?