Sampo Marjomaa kertoo, miksi julkaisee Instagramissa itsestään alastonkuvia: ”Tulee viestiä myös joltain sikalan työntekijältä Pohjanmaalta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sampo Marjomaa kertoo, miksi julkaisee Instagramissa itsestään alastonkuvia: ”Tulee viestiä myös joltain sikalan työntekijältä Pohjanmaalta”

Sampo Marjomaa kertoo saavansa Instagram-kuviinsa liittyen kaikenlaisia yhteydenottoja.

Sampo Marjomaa pettyi siihen, millä tapaa hänen 15 vuotta kestänyt työnsä Hauskoissa kotivideoissa loppui.­

22.11.2020 10:22

Hauskoista Kotivideoista suurelle yleisölle tuttu Sampo Marjomaa tunnetaan sosiaalisessa mediassa Instagramissa näkyvistä alastonkuvista, joita hän kertoo julkaisevansa tasapuolisuuden vuoksi.

– Minua kiinnostavat erilaiset populaarikulttuurin muodot, ja Instagram-kuvani ovat rakkaudellista provosointia. Välillä olen kuvissani alasti tai vähissä vaatteissa.

–En kerro parisuhdestatustani, olen paljastanut pyllyni ja se saa riittää, Marjomaa sanoo.­

Marjomaa työskentelee eri kuvaajien kanssa, ja hänestä on kiinnostavaa kuvauksissa heittäytyä erilaisten hahmojen rooliin.

– Suomalaisille alastomuuden ja saunassa sekoilun pitäisi olla luonnollista, mutta eihän se ole. Varsinkin Instagram on tehnyt kaikesta vähän sellaista Kardashian-herutusta.

Sampo Marjomaa julkaisee Instagramissa itsestään alastonkuvia ”tasapuolisuuden vuoksi”.­

Marjomaa kertoo saavansa Instagram-kuviinsa liittyen kaikenlaisia yhteydenottoja.

– Saan niitä kaikilta sukupuolilta, sillä ovathan kuvat aika provosoivia. Usein tulee jotain liekkiemojeita, mutta sitten tulee viestiä myös joltain sikalan työntekijältä Pohjanmaalta, että: ”Ou jee, voinko tulla kuokkimaan? ”

Vaikka Marjomaa on ollut julkisuudessa yli 15 vuotta, hänen yksityiselämästään tiedetään varsin vähän ja hän ei myöskään tahdo puhua yksityisasioistaan julkisesti.

– Olen ollut niin kauan ihmisten olohuoneissa tv:ssä, niin olen halunnut vetää jonkin rajan siihen, mistä puhun. En kerro parisuhdestatustani, olen paljastanut pyllyni ja se saa riittää. Siihen vedän rajan, Marjomaa nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?