Sampo Marjomaa kertoo, miksi julkaisee Instagramissa itsestään alastonkuvia: ”Tulee viestiä myös joltain sikalan työntekijältä Pohjanmaalta”

Sampo Marjomaa kertoo saavansa Instagram-kuviinsa liittyen kaikenlaisia yhteydenottoja.

Sampo Marjomaa pettyi siihen, millä tapaa hänen 15 vuotta kestänyt työnsä Hauskoissa kotivideoissa loppui.

22.11.2020 10:22

Hauskoista Kotivideoista suurelle yleisölle tuttu Sampo Marjomaa tunnetaan sosiaalisessa mediassa Instagramissa näkyvistä alastonkuvista, joita hän kertoo julkaisevansa tasapuolisuuden vuoksi.

– Minua kiinnostavat erilaiset populaarikulttuurin muodot, ja Instagram-kuvani ovat rakkaudellista provosointia. Välillä olen kuvissani alasti tai vähissä vaatteissa.

–En kerro parisuhdestatustani, olen paljastanut pyllyni ja se saa riittää, Marjomaa sanoo.

Marjomaa työskentelee eri kuvaajien kanssa, ja hänestä on kiinnostavaa kuvauksissa heittäytyä erilaisten hahmojen rooliin.

– Suomalaisille alastomuuden ja saunassa sekoilun pitäisi olla luonnollista, mutta eihän se ole. Varsinkin Instagram on tehnyt kaikesta vähän sellaista Kardashian-herutusta.

Sampo Marjomaa julkaisee Instagramissa itsestään alastonkuvia ”tasapuolisuuden vuoksi”.

Marjomaa kertoo saavansa Instagram-kuviinsa liittyen kaikenlaisia yhteydenottoja.

– Saan niitä kaikilta sukupuolilta, sillä ovathan kuvat aika provosoivia. Usein tulee jotain liekkiemojeita, mutta sitten tulee viestiä myös joltain sikalan työntekijältä Pohjanmaalta, että: ”Ou jee, voinko tulla kuokkimaan? ”

Vaikka Marjomaa on ollut julkisuudessa yli 15 vuotta, hänen yksityiselämästään tiedetään varsin vähän ja hän ei myöskään tahdo puhua yksityisasioistaan julkisesti.

– Olen ollut niin kauan ihmisten olohuoneissa tv:ssä, niin olen halunnut vetää jonkin rajan siihen, mistä puhun. En kerro parisuhdestatustani, olen paljastanut pyllyni ja se saa riittää. Siihen vedän rajan, Marjomaa nauraa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?