Sara Chafak ja Love Island -tähti Jeffrey Lawman ensimmäisessä yhteiskuvassa – seuraajat häkeltyivät: ”Vihdoin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Chafak ja Love Island -tähti Jeffrey Lawman ensimmäisessä yhteiskuvassa – seuraajat häkeltyivät: ”Vihdoin”

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman ovat kertoneet olevansa pois sinkkumarkkinoilta.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman kisasivat Fort Boyard Suomi -ohjelmassa samassa joukkueessa.­

18.11.2020 18:35

Ex-missi ja sometähti Sara Chafak on pysynyt vaitonaisena suhdeasioistaan. Hänen ja Love Island Suomi -rakkausrealitysta tutun Jeffrey Lawmanin suhteesta on kuitenkin spekuloitu sosiaalisessa mediassa.

Nyt Jeffrey Lawman on julkaissut ensimmäisen yhteiskuvan Chafakin kanssa. Romanttisen kuvan yhteyteen Lawman kirjoitti ”ikuisesti”. Chafak kommentoi kuvaan lukkoemojin ja sydämen.

Lawmanin seuraajat häkeltyivät yhteiskuvasta.

– Hottikset, juontaja Ile Uusivuori hehkuttaa.

– Vihdoin, kommentoi Lawmanin kanssa samaan aikaan Love Islandissa nähty Sami Nohkola. Lawman vastasi kommenttiin nauruhymiöllä.

– Ihana pari!

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman kisasivat Fort Boyard Suomi -ohjelmassa samassa joukkueessa.­

Sekä Lawman että Chafak ovat vahvistaneet somessa olevansa pois sinkkumarkkinoilta. He osallistuivat samaan aikaan Fort Boyard Suomi -ohjelmaan viime vuonna.

Lawman voitti Love Island Suomi -ohjelman Aura Lammen kanssa vuonna 2018. Ex-pari kertoi tammikuussa 2019, miksi heidän suhteensa ajautui karikolle Suomessa. Vääntöä ja kitkaa parin välille aiheuttivat jo ihan pienetkin arjen asiat.

– Kyllähän se oli jo ohjelman aikana aikamoista vääntöä. Ei tullut yllätyksenä, että se jatkui arjessakin. Se vääntö jatkui mun mielestä paljon pahempana, Aura Lampi paljasti IS:lle tuolloin.

Lawman vahvisti, että hän halusi antaa Auran päättää asiasta. Hän kertoi yhden merkittävän tekijän olleen parin täysin toisistaan poikkeavat arvomaailmat.

– Meillä on erilaiset arvomaailmat ihan ylipäätään. Jos olen suhteessa, olen sellainen, että jään mieluummin kotiin kuin lähden kavereiden kanssa ulos. Olen ehtinyt käymään ulkona niin kauan, että olen jo rauhoittunut aika paljon, Lawman sanoi.

– Auralla ehkä on vielä sellainen vaihe päällä, että hän haluaa mennä ja vipeltää. Itse haluan asettua jo aloilleni, hän kuvaili.

Sara Chafakin erosta uutisoitiin viime vuonna.­

Chafak on aiemmin ollut pitkässä suhteessa. Hän seurusteli ex-kumppaninsa kanssa yli kymmenen vuotta.

Chafak kertoi kesällä IS:lle tulevaisuuden suunnitelmistaan ja paljasti haaveilevansa perheestä.

– Haluan pitää ovet avoinna joka suuntaan. Ehkä jossain vaiheessa haluaisin perustaa oman perheen, hän pohti tuolloin.

Chafak asuu tällä hetkellä yksiössä Ullanlinnassa. Viime vuodet ex-missi on työskennellyt paitsi mallina myös sosiaalisen median parissa. Lisäksi hänellä on päivätyö. Lokakuussa Chafak teki uuden aluevaltauksen urallaan ja julkaisi Pakoon-nimisen kappaleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?