Sofia Belórf suuntaa Stefan Thermanin kanssa samaan aikaan Leville – kertoo nyt totuuden heidän väleistään - Viihde - Ilta-Sanomat

Sofia Belórf suuntaa Stefan Thermanin kanssa samaan aikaan Leville – kertoo nyt totuuden heidän väleistään

Stefan Thermanista äskettäin eronnut Sofia Belórf vakuuttaa edelleen uskovansa tosirakkauteen.

18.11. 17:32

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf, 30, saapui keskiviikkoiltana Olavi Klinovin taidenäyttelyn avajaisiin The Train Factoryyn.

Hymyilevä Belórf kertoi, että hänellä on ollut viime ajat kiireistä työrintamalla. Belórfille on tarjottu sosiaalisen median yhteistöitä aiemminkin, mutta nyt aika tuntui sopivalta.

– Hyvää kuuluu. Olen mennyt rytinällä takaisin someuralle. Unelmoin sellaisista yhteistöistä, joissa yhdistyy kauneus- ja lifestylebrändit. Ensi vuonna on tulossa todella paljon töitä, Belórf hehkuttaa.

Belórf myöntää, että häntä harmittaa mielikuva siitä, ettei hän tekisi töitä. Hän toteaakin, että on tehnyt töitä aina lukuun ottamatta aikaa, jolloin hän asui Marbellassa, sekä sen jälkeistä kevättä.

– Harmittaa, että ihmiset luulevat, etten ole tehnyt elämässäni mitään. Olen tehnyt 18-vuotiaasta asti töitä, nyt 30-vuotias Belórf korostaa.

Tätä nykyä kämppiksen kanssa asuvan Belórfin ajatukset seilaavat tällä hetkellä eri asuntojen välillä. Tammikuussa olisi edessä muutto, mutta vielä olisi päätettävä, mihin hän haluaa asettautua pysyvästi.

– Minulla on nyt kaksi paikkaa, ja mietin, kumman otan. Toinen olisi työsuhdeasunto, mutta lyhytaikainen sellainen. Kallistun varmaankin ihan tavalliseen asuntoon, hän pohtii.

Viime viikolla Belórf julkaisi liudan kuvia Savoy-ravintolasta, jossa hän nautti illallista entisen kumppaninsa Stefan Thermanin kanssa.

– Olimme siellä kaveripohjalla. Emme ole palanneet yhteen. Paljon pitäisi tapahtua, jotta näin kävisi, Belórf korjaa huhuja hänen ja Thermanin yhteen paluusta.

– Edestakaisin seurustelu ei ole hyväksi. Siinä ei kukaan opi mitään.

Belórf pysytteleekin nyt ”oman mielenrauhansa” vuoksi sinkkuna.

– Jos haluttaisiin yrittää uudelleen, niin pitäisi mennä pidemmän kautta, että oppisi arvostamaan toista ihmistä enemmän. Vaikka miettisi, että olisi kiva jatkaa seurustelua, niin oman mielenrauhan takia on parempi nyt, että tämä menee näin ja olemme kavereita, Belórf kuvailee.

Belórf paljastaa lennähtävänsä pian Leville, jossa hänellä on edessään työkuvioita.

– Olen menossa Leville tekemään videoblogia ja siihen materiaalia. Siellä on jo ryhmä valmiina odottamassa, hän kertoo.

Stefan Therman on samaan aikaan myös Levillä, mutta Belórfin mukaan kyseessä on sattuma.

– Stefan sattuu olemaan siellä muuten vain samaan aikaan. Voi olla, että tapaamme, hän toteaa.

Rakkauden suhteen Belórf korostaa olevansa vanhanaikainen ja uskovansa, että hänelle on olemassa one true love, eli yksi aito rakkaus.

– Ehkä minun täytyy kompuroida, jotta voin kasvaa, ja ennen kuin olen siihen valmis, että one true love tulee eteen. Uskon aidosti tosirakkauteen. Olen kovapäinen, vahva, mutta samaan aikaan herkkä ja vanhanaikainen rakkauden suhteen, Belórf kuvailee itseään.

Sulhasehdokkaita Belórfin ympärillä eittämättä pyörii, mutta nainen itse ei halua lähteä spekuloimaan tulevaisuudella.

– Aika näyttää. Yleensä miehet pelkäävät julkisuutta, mikä minun kauttani tulee, Belórf kertoo.

Vielä alle kuukausi sitten, 23. lokakuuta, Belórf vahvisti Possen suorassa tv-lähetyksessä eronneensa Thermanista. Pari ehti pitää yhtä keväästä saakka – siitä lähtien, kun Belórf erosi entisestä poikaystävästään, Katiska-vyyhdissä syytettynä olevasta Niko Ranta-ahosta. Therman puolestaan erosi viime pääsiäisenä pitkäaikaisesta avopuolisostaan Martina Aitolehdestä.

Belórf ja Therman asuivat yhdessä Helsingin Eiranrannassa.

– 30-vuotias ja sinkku, enpä olisi uskonut, Belórf toteaa posselaisille suorassa lähetyksessä.

Kolme viikkoa sitten Belórf kertoi etsivänsä uutta asuntoa ja nauttivansa sinkkuelämästä.

Sofia Belórf tunnetaan seurapiiritähtenä, joka nauttii luksuselämästä ja matkustelemisesta. Nykyään Belórf työskentelee sosiaalisen median parissa.

Vuonna 2012 Belórf meni naimisiin Big Brother -ohjelmasta tutun Niko Nousiaisen kanssa. Avioliitto päättyi eroon vuoden 2017 alussa, mutta ero virallistettiin vasta marraskuussa 2018 – hieman ennen kuin Belórf muutti Espanjaan uuden kumppaninsa Niko Ranta-ahon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?