Kelly Osbourne joutui keskelle kivuliasta yllätystä – julkaisi hätkähdyttävän kuvan lääkärireissun jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Kelly Osbourne joutui keskelle kivuliasta yllätystä – julkaisi hätkähdyttävän kuvan lääkärireissun jälkeen

Kelly Osbournen silmä vahingoittui erikoisessa onnettomuudessa.

17.11.2020 22:09

Laulaja Kelly Osbourne joutui maanantaina erikoiseen onnettomuuteen, jonka seurauksena hän joutuu pitämään mustaa silmälappua toisessa silmässään.

The Mirrorin mukaan Osbournen silmä vahingoittui, kun hänen meikkitaiteilijansa sohaisi siihen vahingossa kesken tähden meikkaamisen. Osbourne paljasti Instagramissa, että hän liikahti vahingossa kesken ripsivärinsä laiton niin, että meikkitaiteilija tökkäsi ripsiväriharjalla Osbournen silmään ikävin seurauksin.

Kova harja raapaisi Osbournen silmää kivuliaasti ja tähti joutui lähtemään välittömästi kohti lääkärin vastaanottoa.

– Kun meikkitaiteilijasi sanoo älä liiku, älä liiku, Osbourne totesi Instagramissa.

– Olen parhaillaan matkalla lääkärin vastaanotolle, sillä raapaisin vi*** silmämunani ripsiväriharjaan! Olen pahoillani! hän jatkoi.

Osburnen mukaan erikoinen onnettomuus oli täysin hänen vikansa, eikä hän ollut vihainen silmäänsä tökänneelle meikkitaiteilijalleen.

Osbourne esitteli myöhemmin Instagram-tilillään lääkäriltä saamaansa mustaa silmälappua, jota hän joutuu toistaiseksi pitämään vahingoittuneen silmänsä päällä, jotta se saa levätä ja parantua rauhassa.

Osbourne ei paljastanut somessa, kuinka vakavasti hänen silmänsä naarmuuntui, mutta hänen vitsailustaan päätellen kyse on lähinnä pintanaarmuista.

– Tämä on todellista 2020-paskaa, katsokaa, hän murjaisi Instagramissa tiistaina viitaten surullisenkuuluisaan koronavuoteen, jolloin kaikki on tuntunut menevän pieleen.

– Ainoa hyvä juttu tässä silmälapussa on, että se näyttää siltä, että voisin ehkä myrkyttää sinut tai hakata sinut henkihieveriin vain katsomalla sinuun päin, hän jatkoi vitsailuaan.

36-vuotias Osbourne on ollut aiemmin tänä syksynä otsikoissa muodonmuutoksensa vuoksi. Ozzy ja Sharon Osbournen tytär on laihtunut liki 40 kiloa ja käynyt läpi totaalisen elämäntaparemontin.

The Mirrorin mukaan Osbourne väitti aluksi laihtuneensa vegaaniruokavalion ja uuden treeniohjelman avulla, mutta paljasti myöhemmin käyneensä salaa vatsalaukun ohitusleikkauksessa. Osbourne on kertonut laihtumisen tuoneen hänelle valtavasti itseluottamusta ja energiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?