Marko häädettiin Big Brother -talosta! Katsojat tyrmistyivät lopputuloksesta – erikoinen käänne äänestyksessä kiinnitti fanien huomion - Viihde - Ilta-Sanomat

Marko häädettiin Big Brother -talosta! Katsojat tyrmistyivät lopputuloksesta – erikoinen käänne äänestyksessä kiinnitti fanien huomion

Marko häädettiin kahdentenatoista asukkaana Big Brother -talosta.

15.11. 22:08

Big Brother -talon häätöäänestykseen nimettiin tällä viikolla kaikkiaan viisi asukasta, joista yksi joutui jättämään kilpailun sunnuntai-iltana. Yleisöäänestyksen jälkeen Marko lähetettiin kotimatkalle ja hän joutui poistumaan Big Brother -talosta.

Talosta poistuttuaan Marko kertoi tuoreita tuntemuksiaan juontaja Elina Kottoselle.

– Mulla oli aamulla vähän sellainen fiilis, että jos tulee lähtö, niin tulkoot, hän myönsi heti.

Marko epäili, että hän sai nimeämispisteitä ainakin Artulta ja Kristiinalta ja osui oikeaan. Myös Vili antoi hänelle yhden pisteen.

– Eihän ne paljon väärin mennyt, hän arvioi.

Marko totesi, että Artun kanssa hän ei tullut kovin hyvin juttuun missään vaiheessa eikä heille syntynyt kontaktia. Hän ei saanut Arttuun omasta mielestään katsekontaktia ja koki, ettei tämä ollut aina kovin suoraselkäinen.

Ihmisten lisäksi Markolle aiheutti talossa haasteita kontrollin täydellinen puute.

– Se, ettet pysty hallitsemaan mitään. Teet niin tai näin, niin isoveli on aina sun yläpuolella.

Marko myönsi, että hänellä oli välillä koti-ikävä, mutta hän olisi silti jaksanut olla talossa loppuun asti.

– Parasta olisi ollut, jos Roope olisi ollut talossa, niin mulla olisi ollut aisapari siellä.

Big Brother oli Markon mukaan hyvin opettavainen kokemus, joka opetti paitsi muista ihmisistä, myös hänestä itsestään valtavasti.

– Vaikka tekisi joskus mieli sanoa toiselle, että nyt saatana pistä ne tiskit sinne tiskikoneeseen. Sain oltua sanomatta, mutta kyllä välillä lähellä oli.

Marko lähetettiin sunnuntaina kotimatkalle Big Brother -talosta.­

Tällä viikolla häätöäänestyksessä olivat Markon lisäksi Julia, Vili, Kristiina ja Paula. Eniten nimeämispisteitä keräsi Vili. Hänelle napsahti yhteensä kuusi pistettä.

Toiseksi eniten nimeämispisteitä keräsi häädetty Marko, joka sai yhteensä viisi pistettä. Mies sai kuitenkin hybridi-tv:n katsojilta kaksi pelastuspistettä, joten kokonaispistemäärä jäi kolmeen.

Reaaliaikaisen ääntenlaskennan perusteella koko illan näytti siltä, että Big Brother -talon joutuisi jättämään taakseen Vili tai Julia. Katsojat tyrmistyivätkin huomatessaan, että vain muutamassa minuutissa äänestystulos kääntyi päälaelleen, ja kotimatkalle joutuikin Marko. Keskustelu aiheesta kävi kuumana muun muassa viestipalvelu Twitterissä.

– MITÄ HELEVETTIÄ?!? Marko ulos tässä vaiheessa, eräs tyrmistynyt katsoja kirjoitti Twitterissä.

– Miten noi äänestystulokset voi muuttua kahdessa minuutissa noin päälaelleen, ihmetteli toinen.

– Marko sai kansan äänestämänä pelastuspisteet. Joutui silti äänestykseen. Ja nyt kansa äänestikin sen ulos. Logiikka 10/10, täräytti kolmas.

– Vili koko lähetyksen vikana mutta ei kuitenkaan lähtenyt, totesi neljäs.

– Tästä pitää päätellä, että vikojen 2 minuutin aikana annetaan ääniä eniten. Tokalta sijalta viidenneksi. Melkonen kausi, yksi Twitter-käyttäjistä yhtyi keskusteluun.

Big Brotherista on aiemmin häädetty jo kymmenen asukasta. Talon ovat jättäneet Timo, Kati, Ella, Minna, Sasa, Roope, Sami, Niko, Tiia, Nona ja Marjatta sekä talosta henkilökohtaisten syiden vuoksi poistunut Sini. Big Brother Suomen voittaja selviää jo muutaman viikon kuluttua.

Big Brother Suomen koostelähetykset Nelosella maanantaista lauantaihin kello 21. Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin kello 21.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?