Tosi-tv-tähti näytti jalassaan olevaa luomea kahdelle eri lääkärille ja kaiken piti olla kunnossa – sitten kolmas lääkäri teki pysäyttävän diagnoosin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti näytti jalassaan olevaa luomea kahdelle eri lääkärille ja kaiken piti olla kunnossa – sitten kolmas lääkäri teki pysäyttävän diagnoosin

Love Island -sarjasta tuttu Molly-Mae Hague kertoo Youtubessa, että vasta kolmas lääkäri totesi, että hänen jalassaan olevassa luomessa oli jotain pielessä.

Love Island -tähti Molly-Mae Hague odottaa yhä tarkempien tutkimusten tuloksia hänen luomestaan.­

7.11.2020 13:39

Britannian Love Island -sarjassa nähty Molly-Mae Hague kertoi torstaina Youtube-videollaan, että hänen jalassaan ollut luomi oli herättänyt hänen lääkärinsä huolen ja että se pitäisi poistaa.

Hague mukaan hän hakeutui hiljattain lääkäriin aivan muusta syystä, mutta päätti näyttää samalla lääkärille varmuuden vuoksi myös tummanruskeaa, pohkeessaan olevaa luomeaan. Luomen oli tutkinut jo aiemmin kaksi eri ihotautilääkäriä, mutta Hague halusi vielä kolmannelta varmistuksen siitä, että luomi todella oli täysin normaali.

Kolmas lääkäri teki Haguen yllätykseksi nopeasti diagnoosin, joka sai hänet pois tolaltaan.

– Hän vain vilkaisi luomea ja totesi, kyllä, tuo täytyy poistaa. Sydämeni alkoi pauhata ja hän näytti huolestuneelta ja sanoi, että se pitää poistaa, Hague kertoo Youtubessa.

Hague on kuvannut Youtube-videolleen sairaalareissunsa. Hän selittää videollaan, että luomen poiston jälkeen hän saisi tietää, oliko kyseessä harmiton ja täysin tavallinen luomi vai kenties jonkinlainen ihosyöpä.

12 vuorokautta myöhemmin Hague sai kesken Italian-matkaansa puhelun sairaalasta. Lääkäri pahoitteli, että tuloksissa kesti odotettua kauemmin ja paljasti, että viivästys johtui siitä, että Haguen jalasta poistetusta luomesta löytyi ihosyöpä, tarkemmin sanottuna pahanlaatuinen melanooma.

Lääkärin mukaan Haguelle täytyisi tehdä lisää tutkimuksia ja selvittää, onko syöpä levinnyt.

– Sain tietää, että se on melanooma eli ihosyöpä. Se on pelottavaa ja shokeeraavaa, enkä tiedä oikein mitä ajatella. Minulla oli paha aavistus, enkä voi uskoa, että muut lääkärit kertoivat minulle, että se oli kunnossa. Olen niin poissa tolaltani ja vihainen, Hague tilittää videollaan.

Haguen mukaan on todella pelottavaa, että jos hän olisi uskonut aiempia lääkäreitä, kävelisi hän nyt ihosyöpä jalassaan autuaan tietämättömänä siitä.

– Se voisi levitä vartalossani tällä hetkellä, Hague toteaa.

– Lääkäri kertoi, että on hyvä, että se löydettiin ajoissa. Hän sanoi, että minut täytyy leikata uudelleen. En tiedä mitä sanoa, en voi uskoa sitä. Olen itkenyt sen vuoksi puhelimessa kaikille perheenjäsenilleni, hän jatkaa.

Kymmenen päivää pysäyttävän diagnoosinsa jälkeen Hague sai sairaalasta jälleen uuden puhelun. Hänelle oli tuolloin varattu leikkausaika parin päivän päähän, mutta puhelussa hän sai kuulla, ettei kirurgi haluakaan leikata häntä melanooman leviämisen varalta.

– Joku oli sanonut, ettei hän usko sen olevan pahanlaatuinen, mikä on tietysti mahtava uutinen. Mutta samalla se ei ole niin hieno uutinen, sillä en ole varma, onko se pahanlaatuinen enkä tiedä mitä on meneillään, Hague kertoo.

Haguen mukaan hänen luomensa lähetettiin Yhdysvaltoihin tutkittavaksi vielä kertaalleen. Nyt hän joutuu odottamaan lisätutkimuksien tuloksia kolme viikkoa, jotta saa varmistuksen asialle.

– Tunteeni ovat sekaisin, hän myöntää.

Tällä hetkellä Hague odottaa edelleen tuloksia. Hän kehottaa Youtubessa kaikkia seuraajiaan ottamaan ihosyövän riskin vakavasti ja hakeutumaan lääkärin vastaanotolle luomiensa vuoksi.

– Käykää tarkastuttamassa luomenne! En voi korostaa tätä tarpeeksi, hän toteaa tiukasti.

Molly-Mae Hague tuli tunnetuksi huippusuositun Love Island -sarjan viidenneltä tuotantokaudelta. Hän seurustelee kanssaan sarjaan osallistuneen nyrkkeilijä Tommy Furyn kanssa.

Hague on myös suosittu sometähti. Youtubessa hänellä on liki 1,4 miljoonaa tilaajaa ja Instagramissa häntä seuraa yli 4,9 miljoonaa ihmistä.

Tommy Fury ja Molly-Mae Hague yhdessä tammikuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?