Hollywood-tähti Karen Gillan lompsi tamperelaisbaariin – näyttelijälle esitettiin somessa tarjous, joka kiinnitti kaunottaren huomion välittömästi

Doctor Who -sarjasta ja Jumanji-elokuvista tuttu Karen Gillan on Suomessa kuvaamassa elokuvaa.

Hollywood-tähti Karen Gillan on parhaillaan Suomessa.

7.11.2020 9:47

Tampereella kuvataan parhaillaan maailmankuulujen näyttelijöiden tähdittämää Hollywood-elokuvaa. Dual-elokuva on noin viiden miljoonan dollarin eli noin 4,3 miljoonan euron budjetin tieteistrilleri, jonka tuottaa Hollywoodissa toimiva tuotantoyhtiö XYZ Films.

Elokuvaa tähdittävät muun muassa Doctor Who -sarjasta ja Jumanji-elokuvista tunnettu Karen Gillan sekä Breaking Bad -hittisarjasta tuttu Aaron Paul.

Gillan, 32, on ollut Suomessa jo viikkojen ajan ja tähti on julkaissut Instagramin Stories-osiossa useita kuvia ja videoita Suomesta.

Karen Gillan tunnetaan muun muassa rooleistaan Avengers-elokuvissa. Hänet on nähty myös naispääosassa Dwayne ”The Rock” Johnsonin tähdittämissä Jumanji-elokuvissa.

Dual-elokuvaa kuvataan Tampereella ja Gillan on Instagraminsa perusteella tutustunut muun muassa tamperelaisiin baareihin.

– Löysin paikallista viskiäni Suomesta! skotlantilaisnäyttelijä iloitsee Instagramin Storiesissa.

Näyttelijä on ehtinyt vapaa-ajallaan tutustua myös paikallisiin baareihin.

Myös eräs Tampereen kahvilaerikoisuus on kiinnittänyt Hollywood-tähden huomion. Gillan jakoi Instagramissaan kuvan pupukahvila 3D Crushin mainostelineestä, jossa ilmoitetaan, että Gillan syö ja juo kahvilassa ilmaiseksi.

– Karen Gillan ja hänen klooninsa syövät ja juovat kahvilassa ilmaiseksi. Tämä sisältää myös sisäänpääsyn puputerapiahuoneeseen, kahvila ilmoittaa.

Tarjous vaikuttaa houkuttelevan Hollywood-tähteä.

– Tämä kiinnitti huomioni... Gillan kirjoittaa Instagramissaan.

Tamperelaisen kahvilan tarjous kiinnitti Karen Gillanin huomion.

Gillan ei ole ainoa elokuvan tähtikaartista, joka on ehtinyt kuvausten lomassa ihastelemaan ja ihmettelemään Tamperetta. Elokuvassa nähtävä uusiseelantilainen näyttelijä Beulah Koale julkaisi Instagramissaan videon, jossa hän hämmästelee lunta.

Beulah Koale on tuttu tv-katsojille muun muassa Havaiji 5-0 -sarjasta.

– Olen menossa salille. Astuin ulos ja minulla on valtava hymy kasvoillani. Täällä on lunta! Olen paikassa, jossa sataa lunta! näyttelijä iloitsee Instagramissa.

Dual-tieteisjännärin kuvauksista ei ole kerrottu paljoakaan julkisuuteen. Se tiedetään, että elokuvaa kuvataan Tampereella ainakin Hervannan kaupunginosassa sekä Metson pääkirjaston tuntumassa.

Elokuvaa on kuvattu myös Lempäälässä omakotitaloalueella. Lokakuun lopulla Ruskea-ahteen asukkaiden postilaatikkoon sujahti lappu, jossa ilmoitettiin, että alueella kuvataan elokuvaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?