”Mielettömän upea!” – suosikkibloggaaja Linda Juhola poseeraa Instagramissa sensuelleissa raskauskuvissa

Bloggaaja Linda Juholan raskauskuvat ihastuttavat Instagramissa.

Linda Juhola on kirjoittanut suosittua P.S. I Love Fashion -blogiaan jo vuosien ajan. Blogin ohella hän työskentelee Instagramin sekä Nonsense-podcastinsa parissa. Hän on asunut jo pitkään Tukholmassa yhdessä avopuolisonsa Steven kanssa.

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuva Linda Juhola, 31, poseeraa Instagramissaan sensuelleissa raskauskuvissa. Esikoistaan odottavan Juholan laskettu aika lähestyy ja bloggaaja kirjoittaakin Instagramissa jännittävänsä, syntyy pienokainen ajallaan.

– Heippa syntymäkuukausi. Tai toivottavasti syntymäkuukausi, jos vauva ei päätä viihtyä vatsassa pidempään, Juhola kirjoittaa.

Bloggaaja on päivittänyt raskausajan kuulumisiaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja jakanut kuvia raskausvatsastaan.

Tuoreissa raskauskuvissa Juhola poseeraa kylpyammeessa kukkasten keskellä.

Kuva on herättänyt paljon ihastusta sosiaalisessa mediassa, jossa seuraajat kommentoivat kuvien olevan upea muisto raskausajasta.

– Ihan mielettömän upeat kuvat – kaksi elämää niin lähekkäin, sisäkkäin, Instagramissa kommentoidaan.

– Niin upeat ja herkät kuvat. Ihan maaginen tunnelma.

– Siis upeimmat raskauskuvat mitä oon koskaan nähnyt! Niin kaunis idea ja toteutus! Instagramissa ihastellaan.

Juhola on kertonut sosiaalisessa mediassaan, että raskaaksi tulemiseen liittyi hänen kohdallaan iso epävarmuustekijä. Hän nimittäin kertoi maaliskuussa käyneensä viime vuoden puolella hedelmällisyystesteissä someyhteistyön tiimoilta, eivätkä testin tulokset olleet aivan sitä, mitä hän oli odottanut.

Hän kertoi tuolloin YouTube-videollaan, että hedelmällisyyttä mittaava AMH-arvo oli verikokeiden perusteella tavallista matalampi. Lääkäri kehottikin Juholaa saapumaan uudelleen verikokeisiin, jotta tuloksesta voitaisiin olla varmoja.

– Muutaman kuukauden jälkeen menin uudelleen ottamaan sen testin. Pari viikkoa sen jälkeen sain taas puhelun ja se lääkäri kertoi mulle, että se mun arvo oli taas mennyt alaspäin. Mitä se tarkoittaa on, että mun voi olla vaikeampi tulla raskaaksi ja myös korkeampi riski saada keskenmeno, Juhola sanoi YouTubessa.

Hän sanoi lääkärin neuvoneen, että jos raskaus ei onnistu puolen vuoden yrittämisen jälkeen, olisi seuraava askel hedelmällisyyshoidot. Haave toteutui kuitenkin yllättävän nopeasti, kun hän teki positiivisen raskaustestin 26. maaliskuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?