Stefan Thermanille rapsahtivat jättimätkyt – palkkatulot nolla euroa - Viihde - Ilta-Sanomat

Stefan Thermanille rapsahtivat jättimätkyt – palkkatulot nolla euroa

Stefan Thermanin tulot selviävät tuoreista verotiedoista.

3.11.2020 8:15

Liikemies Stefan Therman on ollut vuonna 2020 runsaasti otsikoissa rakkauselämänsä käänteiden vuoksi. Therman tuli tunnetuksi elettyään yhdeksän vuotta avoliitossa Martina Aitolehden kanssa, mutta tuolloin hän ei juurikaan ollut julkisuudessa esillä. Video yllä: Näin tarkistat kenen tahansa suomalaisen verotiedot.

Therman ja Aitolehti erosivat pääsiäisenä, minkä jälkeen Therman alkoi seurustella julkisesti Sofia Belórfin kanssa. Pari kuitenkin erosi hiljattain.

Seurustellessaan Belórfin kanssa Therman alkoi suhtautua julkisuuteen myönteisemmin ja avasi parin yhteiselämää ja muutakin yksityiselämäänsä julkisella Instagram-tilillään huomattavasti aiempaa enemmän.

Tuoreista verotiedoista selviää, että Thermanin ansiotulot vuonna 2019 olivat nolla euroa. Pääomatuloja Thermanilla puolestaan oli 300 029 euroa. Mätkyjä Therman joutuu maksamaan melkoisesti, nimittäin 97 488 euroa.

Vuonna 2018 Thermanin ansiotulot olivat 276 095 euroa ja pääomatulot 15 841 euroa, joten hänen tulonsa olivat yhteensä 291 936 euroa. Therman maksoi veroja yhteensä 132 498 euroa. Veronpalautuksia Therman sai vuonna 2018 23 223 euroa.

Therman on ST Capital -nimisen yrityksen toimitusjohtaja. St Capitalin verkkosivuilta selviää, että kyseessä on vuonna 2012 perustettu yksityisomisteinen yritys, joka sijoittaa kerrostaloihin, toimistotaloihin, maa-alueisiin ja yksittäisiin huoneistoihin.

Yrityksen toiminnasta kerrotaan verkkosivuilla seuraavasti:

”Yritys hallinnoi useita kiinteistö- ja osakeyhtiötä ja niiden kiinteistöjä (yksin tai yhdessä) yhteistyökumppaneiden kanssa. St Capital omistaa maa-alueista kokonaisiin kerrostaloihin, joita jatkuvasti kehitetään yhdessä virastojen ja kaupungin kanssa. Ostamme jatkuvasti asuin- ja liikekiinteistöjä, yksittäisiä asuntoja ja tontteja. ”

Lisäksi Therman muun muassa omistaa yhdessä siskonsa kanssa ravintoloita.

Lue kaikki IS:n verojutut täältä!

Ketkä tienasivat yli 100 000 € vuonna 2019? Katso IS:n Verokoneesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?