Jani Sievinen julkaisi rakkaudentäyteisen kuvan: häät Levillä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jani Sievinen julkaisi rakkaudentäyteisen kuvan: häät Levillä!

Jani Sievinen kertoo Facebookissa hänellä ja Maria Nyqvistillä olevan aihetta juhlaan.

Jani Sievinen ja Maria Nyqvist vihitään Levillä.

2.11.2020 21:15

Jani Sievinen ja hänen naisystävänsä Maria Nyqvist juhlivat tällä viikolla häitään Levillä. Sievinen kertoo iloisen uutisen Facebook-tilillään ja Instagramissa.

– Vastoinkäymisten jälkeen nyt on meidän Superviikko Levillä, Sievinen kirjoittaa ja on lisännyt tekstiin hashtagin ”häät perhepiirissä”.

Parin piti avioitua jo maaliskuussa, mutta tuolloin koronavirusepidemia sotki parin suunnitelmat.

– Tässä tilanteessa tilaisuudet, joissa on kymmeniä ihmisiä samassa paikassa, eivät kuitenkaan ole järkeviä. Kannamme tässä vastuumme, vaikka se tuntuu niin kohtuuttoman julmalta joutua siirtämään niin hartaasti ja pitkään odotettu tapahtuma, Nyqvist kirjoitti tuolloin Facebookissaan.

Vuonna 2017 pari juhli itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa.

Sievinen kihlautui Nyqvistin kanssa viime vuoden huhtikuussa. Tuleva liitto on Jani Sieviselle kolmas.

Häämatkalle pari suuntasi jo viime joulukuussa, ennen varsinaista vihkimistä.

– Meidän häissä ei mene oikeastaan mikään perinteiden mukaan. Eikä myöskään tämä, sillä läksimme häämatkalle, Sievinen kertoi tuolloin somessa.

46-vuotiaalla Sievisellä on kaksi poikaa ensimmäisestä liitostaan Susanna Ingerttilän (ent. Sievinen) kanssa. Sen jälkeen Sievinen on saanut kolme tytärtä yhdessä Mari Samuelsenin kanssa. Ero tuli vuonna 2014, jonka jälkeen Mari muutti Norjaan.

Sievinen on kertonut uusperhe-elämästään avoimesti. Hän kertoi IS:n haastattelussa marraskuussa 2017, että hänen tyttärensä viettävät vain noin kymmenen viikkoa vuodesta Suomessa isänsä luona. Yleensä Sievinen hakee tytöt autolla vierailulle, sillä he asuvat Norjassa 5 000 asukkaan kylässä seudulla, josta ei juuri pääse kätevästi matkaamaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?