Martina Aitolehti järjesti Sara Siepin kanssa kosteat halloween-juhlat, jotka vilisivät julkkiksia – seuraavana aamuna suoraan lentokoneeseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti järjesti Sara Siepin kanssa kosteat halloween-juhlat, jotka vilisivät julkkiksia – seuraavana aamuna suoraan lentokoneeseen

Korona ei hidastanut sometähtien halloween-juhlia.

31.10. 10:28

Martina Aitolehti ja Sara Sieppi järjestivät perjantaina varsin hulppeat halloween-juhlat, joihin osallistui kymmeniä juhlaintoisia.

Niin Aitolehti, Sieppi kuin vieraatkin päivittivät sosiaaliseen mediaan aktiivisesti juhlistaan, joissa viihtyivät myös lukuisat julkisuuden henkilöt. Aitolehti ja Sieppi julkaisivat kuvia ja videoita Instagramin tarinoissaan muun muassa Rosanna Kuljun, Diandran, Sini Sabotagen ja Shirly Karvisen kanssa.

Kaksikko julkaisi videoita myös muun muassa juomatarjonnasta, joka ei jättänyt vieraita kuivin suin.

Juhlissa esiintyivät Diandran lisäksi myös muun muassa Teflon Brothers ja Pihlaja, ja DJ tanssitti vieraita pitkälle yöhön. Turvavälejä tai kasvomaskeja juhlissa ei sen sijaan näkynyt.

Juhlissa ei turvaväleistä juurikaan välitetty.­

Seuraavana aamuna Aitolehti julkaisi kuvan lentokoneesta maski kasvoillaan. Valmentaja ja yrittäjä ei kertonut julkaisussaan, minne on matkalla, mutta kertoi torstaina Instagram-tilillään vierailevansa kollegansa Nanna Karalahden podcastissa. Karalahti on viihtynyt viime aikoina Espanjassa perheensä kanssa.

Aitolehti julkaisi aamulla kuvan lentokoneesta Instagramin tarinoissaan.­

Juhlat ovat herättäneet kriittisiä kommentteja erinäisillä sosiaalisen median alustoilla Suomen kiihtyvästi kasvavan koronavirustartuntojen määrän ja niistä seuranneiden rajoitteiden vuoksi. Koronapandemian vuoksi kaikki ravintolat joutuvat sulkemaan ovensa viimeistään kello 23 ja lopettamaan alkoholin myynnin viimeistään kello 22.

Suomessa raportoitiin perjantaina 344 uutta koronavirustartuntaa, mikä on Worldometersin tilastojen mukaan uusi päiväkohtainen ennätys todettujen tartuntojen määrässä.

Ruotsin koronatilannetta on samaan aikaan kääntynyt muutamassa päivässä lähelle paniikkia. Ruotsissa on torstaina ja perjantaina kirjattu koko epidemia-ajan korkeimmat päivätartuntaluvut.

Britanniassa koko maan ennustetaan siirtyvän uudelleen karanteeniin ensi keskiviikkona. Timesin tietojen mukaan mahdollisten uusien rajoitusten myötä kiinni menisivät lähes kaikki muut palvelut lukuun ottamatta keskeisiä kauppaliikkeitä ja koulutukseen liittyviä toimijoita päivähoidosta yliopistoihin. Rajoitusten olisi määrä tulla voimaan keskiviikkona ja jatkua joulukuun alkuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?