Jannika B kyynelehti liikuttuneena tv:n edessä – sitten tytär teki jotain yllättävää, joka muutti tunnelman ylösalaisin: Toni Wirtaselta hulvaton twiitti - Viihde - Ilta-Sanomat

Jannika B kyynelehti liikuttuneena tv:n edessä – sitten tytär teki jotain yllättävää, joka muutti tunnelman ylösalaisin: Toni Wirtaselta hulvaton twiitti

Toni Wirtanen jakoi somessa hauskan perhehetken.

Toni Wirtanen ja Jannika B ovat yksi Suomen rakastetuimpia julkkispareja.­

30.10.2020 22:26

Lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu, eikä hulvattomilta tilanteilta voi välttyä. Tämän todisti perjantai-iltana Apulanta-tähti Toni Wirtanen, joka katseli yhdessä vaimonsa Jannika B:n kanssa uusinta Vain elämää -jaksoa. Vaimo on nimittäin yksi tämän kauden tähtiartisteista.

Ilmeisesti tv-hetkessä oli läsnä myös perheen viisivuotias Martta-tytär, joka reagoi äitinsä tv-esiintymiseen omalla tavallaan. Toni Wirtanen kertoi hauskasta hetkestä Twitterissä.

– Vaimoni Jannika B luki kyyneleet silmissä jengin viestejä biisin jälkeen. Tyttäremme kiipesi sohvalle ja pieraisi häntä naamaan. Tunnelmasta toiseen, Wirtanen twiittaa.

Jannika B vieraili miehensä Toni Wirtasen Vain elämää -kaudella vuonna 2017.­

Jannika B:n ja Toni Wirtasen Martta-tytär syntyi vuonna 2015. Hän on silloin tällöin vilahtanut vanhempiensa Instagram-tileillä, mutta pari on pyrkinyt pitämään tytön muuten poissa julkisuudesta.

Jannika B on kuitenkin puhunut paljon rakkaasta tyttärestään ja äitiyden merkityksestä. Aihe oli tiiviisti läsnä myös hänen Vain elämää -päivänään.

Jannika B ja Toni Wirtanen ovat olleet yhdessä vuodesta 2011 ja aviossa vuodesta 2013. Musikaalista pariskuntaa ihastellaan toistuvasti muun muassa siitä syystä, että he kannustavat toisiaan avoimesti kehuen. Niin myös tänään, kun Jannika B esitti oman versionsa Arja Korisevan Kun minuun kosketat -kappaleesta.

  • Katso Jannika B:n esitys alla olevalta videolta.

Vain elämää perjantaisin kello 20:00 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?