Sofia Belórf etsii uutta kotia eron jälkeen – haikailee Sinkkuelämää-sarjan tunnelmiin: ei poikaystävää, vaan tyttöjen juttuja

– Tämä aamu mennyt asuntoasioissa, hän kirjoittaa.

– Etsin sitä 30 years young and single -kotia, eli nyt on tosi kyseessä, Sofia Belórf kertoo Instagramissa.

Belorf kertoo, että Sinkkuelämää oli aikoinaan hänen suosikkisarjansa.

– Haaveilinkin aina, että saisin kokea sen joskus ystävän kanssa. Ei poikaystäviä, ei lapsia, pelkkää duunia, tyttöjen juttuja ja itseensä tutustumista.

– Nyt saan kokea sen, eli jonkun aikaa nautitaan vielä kämppiselämästä, Belorf päättää.

Belórf oli viime perjantaina Possen vieraana MTV3-kanavalla.

Haastattelun alkuun hän vahvisti eron puolisostaan Stefan Thermanista. Pari ehti pitää yhtä keväästä saakka – siitä lähtien, kun Belórf erosi entisestä poikaystävästään Niko Ranta-ahosta. Therman puolestaan erosi viime pääsiäisenä pitkäaikaisesta avopuolisostaan Martina Aitolehdestä.

Belórf ja Therman asuivat yhdessä Helsingin Eiranrannassa.

– 30-vuotias ja sinkku, enpä olisi uskonut, Belórf toteaa posselaisille suorassa lähetyksessä.

Haastattelussa Belórf purki tuntemuksiaan viime aikojen tapahtumista ja kertoi millaisen jäljen ne ovat häneen jättäneet. Hän kertoi oppineensa viimeisen vuoden aikana enemmän kuin 10 vuoden aikana yhteensä.

– Jos mulle olisi viisi vuotta sitten kerrottu, mitä tuleman pitää, olisin ehkä pitänyt näitä kaikkia viime aikojen juttuja virheinä. Mutta nyt mä ehkä pidän niitä ennemmin mun kasvutarinana – miten musta on tullut minä, Belórf selitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?