Ti-Ti Nallen toiminta jatkuu Hämeenkyrössä – Riitta Korpela iloitsee uusista tiloista - Viihde - Ilta-Sanomat

Ti-Ti Nallen toiminta jatkuu Hämeenkyrössä – Riitta Korpela iloitsee uusista tiloista

Ti-Ti Nallen Talo siirtyy Hämeenkyrön Koskilinnaan.

28.10.2020 18:21

Suomalaislapsia jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe muuttavat jo loppusyksystä uusiin tiloihin Hämeenkyrön Koskilinnaan. Yhteistyösopimus solmittiin Hämeenkyrön kunnan kanssa. Uuden Ti-Ti Nallen Talon toiminta tulee olemaan jatkossa Riitta Korpelan omissa käsissä.

Koskimaisemassa sijaitseva, yli kolmen tuhannen neliön Koskilinna avaa Korpelalle ja Ti-Ti Nalleperheelle uusia mahdollisuuksia. Uuden Ti-Ti Nallen Talon toiminta alkaa porrastetusti jo tämän vuoden puolella.

Riitta Korpela on jo pitkään halunnut, että Ti-Ti Nalleperheellä on paikka, missä nalleja voi käydä tapaamassa ympärivuotisesti.

– Linnan monipuoliset puitteet, muun muassa juhlasali, ravintola, kolmikerroksinen ullakko ja vieressä oleva liikuntahalli sekä linnan kupeeseen rakennettava liikennepuisto ja skeittiramppi avaavat toimintaamme aivan uusia mahdollisuuksia. Lisäksi paikan sijainti ihanassa maalais- ja koskimaisemassa, vain noin puolen tunnin matkan päässä Tampereelta on meille ideaali, Korpela iloitsee.

Kuvassa Riitta Korpelan ja Ti-Ti Nallen kanssa vasemmalta oikealle Hämeenkyrön kunnan yritysjohtaja Markus Pikkoja, kunnanjohtaja Antero Alenius ja tekninen johtaja Ritva Asula-Myllynen.

– On hienoa, että Hämeenkyrön lähimaaseudun luonto ja maisemat miellyttivät Nalleperhettä ja löysimme heille kodin Koskilinnasta. Perinteikäs talo palaa uuden toiminnan myötä jälleen vuosien tauon jälkeen kuntalaisten ja perheiden tapahtumapaikaksi, sanoo Hämeenkyrön kunnanjohtaja Antero Alenius mediatiedotteessa.

Ti-Ti Nallen toiminta alkoi aikanaan Ikaalisissa, jossa Riitta Korpela pyöritti Ti-Ti Nallen Talon toimintaa liki kaksikymmentä vuotta. Ti-Ti Nallen Talon jälkeen toiminta siirtyi hetkeksi ulkopuolisille yrittäjille Lempäälän Ideaparkkiin, jossa Ti-Ti Nallen Koti Oy:n toiminta loppui lisenssisopimuksen päättymiseen maaliskuussa 2020.

Uuden Ti-Ti Nallen linnahankkeen lisäksi Riitta Korpela on tänä vuonna aloittanut monipuoliset striimauspalvelut Ti-Ti Nalleperheen kanssa. Tarjolla on sekä henkilökohtaisia syntymäpäivätuokioita Nallejen ja Riitan kanssa että päiväkodeille suunnattuja pidempiä toimintatuokioita.

Koronatilanteen salliessa Riitta Korpela ja Nallet nähdään myös tuttuun tapaan konsertoimassa ympäri Suomen Ti-Ti Nallen Talvirieha -konserteissa sekä uutuutena teatterin lavalla, kun joulukuussa Tampereen Komediateatterissa nähdään Ti-Ti Nallen Joulutarina -niminen teatteriesitys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?