Huippumalli Chrissy Teigen julkaisi raastavan kirjoituksen lapsensa kuolemasta – kertoo hetkestä, jolloin joutui hyvästelemään pienen Jack-poikansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumalli Chrissy Teigen julkaisi raastavan kirjoituksen lapsensa kuolemasta – kertoo hetkestä, jolloin joutui hyvästelemään pienen Jack-poikansa

Chrissy Teigen julkaisi kirjoituksen, jossa hän kertoo lapsensa menetyksestä.

Chrissy Teigen ja John Legend kokivat lokakuun alussa suuren menetyksen, kun parin kolmas lapsi syntyi kuolleena.­

28.10.2020 10:11

Malli Chrissy Teigen, 34, ja hänen laulajamiehensä John Legend, 41, kohtasivat lokakuun alussa suunnattoman menetyksen, kun heidän kolmas lapsensa Jack syntyi kuolleena.

Teigen kertoi tuolloin suru-uutisen Instagram-tilillään, missä hän on jakanut lapsiperheen ja raskausajan arkeaan. Yhdellä maailman seuratuimmista pariskunnista on entuudestaan 3-vuotias Luna-tytär ja 2-vuotias Miles-poika.

– Jack. Olen niin pahoillani, että elämäsi ensihetket olivat täynnä vaikeuksia ja että emme voineet antaa sinulle kotia, jonka tarvitsit selviytyäksesi. Tulemme aina rakastamaan sinua, Teigen kirjoitti Instagram-tilillään.

Nyt Teigen kertoo menetyksestään netissä julkaistussa esseessä.

Teigen kertoo kirjoituksessa joutuneensa sairaalahoitoon runsaan verenvuodon vuoksi. Lääkärit totesivat, että kyseessä on istukan ennenaikainen irtoaminen. Hänelle tehtiin verensiirtoja, mutta verenvuotoa ei saatu loppumaan.

– Minulle kerrottiin se, minkä tiesin olevan edessä. Meidän olisi hyvästeltävä poika. Hän ei selviäisi tästä, ja jos tilanne jatkuisi, niin minäkään en selviäisi.

– Teimme verensiirtoja. Oli kuin mikään ei olisi auttanut. Yhtenä yönä minulle kerrottiin, että aamulla olisi aika luovuttaa, Teigen kertaa.

Pieni Jack-poika syntyi kuolleena.

– Äitini, John ja minä pidimme häntä sylissä ja hyvästelimme hänet. Äiti itki ja lausui rukouksen. Minä pyysin hoitajia näyttämään minulle Jackin kädet ja jalat. Suutelin hänen jalkojaan ja käsiään kerta toisensa jälkeen. Ajantajuni katosi, en tiedä suutelinko häntä kymmenen minuuttia vai tunnin.

Teigen kirjoittaa esseessä hänelle olleen tärkeää, että lapsesta otettaisi kuvia, vaikka tilanne oli koko perheelle äärimmäisen vaikea.

– Pyysin äitiäni ja Johnia ottamaan kuvia, vaikka se oli vaikeaa. John vastusti sitä, mutta selitin hänelle, että tarvitsen kuvia ja etten ikimaailmassa haluaisi pyytää häneltä tällaista.

– Näin, että hän vihasi ajatusta. Hän ei ymmärtänyt tarvettani kuville. Tiesin, että minun pitäisi saada muistaa tämä hetki aivan samalla tavalla kuin minun on muistettava suudelmamme hääkirkossa ja onnen kyyneleet, joita vuodatin lastemme syntymien jälkeen.

Teigen kirjoittaa esseessä, että puoliso John Legendille menetyksen ikuistaminen kuviin oli kova paikka.­

Teigen kirjoittaa ymmärtävänsä, että joidenkin mielestä kuvat ovat liian raastavia.

– Minä elin sen hetken, minä tein valintani, ja kuvia ei ole tarkoitettu muille kuin niille, jotka ovat kokeneet saman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?