Love Island -kaunotar poistatti huulitäytteensä ja ulkonäkö muuttui merkittävästi – katso kuvat ennen ja jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Love Island -kaunotar poistatti huulitäytteensä ja ulkonäkö muuttui merkittävästi – katso kuvat ennen ja jälkeen

Molly-Mae Hague suosii nykyään luonnollisempaa lookia.

Molly-Mae Hague tunnetaan Love Island -ohjelmasta.­

26.10.2020 18:06

Britannian Love Island -tosi-tv-ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut Molly-Mae Hague kertoo somessa poistattaneensa huulitäytteensä. 21-vuotias Hague on puhunut julkisuudessa avoimesti hänelle tehdyistä kauneusoperaatioista, mutta osa operaatioista ei ole onnistunut odotusten mukaan.

Hän kertoo YouTubessa täyttäneensä huuliaan jo vuosien ajan, sillä hän oli tyytymätön omiin kapeisiin huuliinsa.

– Olen täyttänyt huulia 17-vuotiaasta asti. Muistan, miltä huuleni näyttivät ennen. Ne olivat olemattomat! Hague kertoo YouTubessa.

Vuosien jälkeen Hague sanoo havahtuneensa siihen, että täyteaineita on pistetty niin paljon, että huulet näyttävät luonnottomalta. Haguen mukaan hänelle oli tullut huuliin kovia patteja täyteaineiden takia.

– Näettekö, kuinka luonnottomat ja miten paljon näissä on täyteainetta. Huulet tuntuvat kovalta, on jo aikakin luopua näistä, hän sanoo.

Hague sanoo huultensa olevan täynnä pieni kovia paukamia.­

Hague sanoo unelmoineensa nuorempana muhkeista huulista ja ihailleensa Kylie Jenneriä.

– Olisinpa nuorempana käynyt täyttämässä huuleni asiantuntevassa paikassa. Olisin saanut luonnollisen näköiset huulet, nyt ne menivät pilalle. Se on oma vikani, sillä en tutkinut asiaa yhtään, enkä kertonut millaisen lopputuloksen haluan. Sanoin vain, että ”haluan näyttää Kylie Jenneriltä”.

Molly-Mae Hague sanoo halunneensa samanlaiset huulet kuin tosi-tv-tähti Kylie Jennerillä.­

Tv-tähden YouTube-videolla nähdään, kuinka täyteaineet poistetaan ruiskuttamalla huuliin ainetta, joka hajottaa täyteaineen.

Molly-Mae Hague sanoo täyteaineiden kapseloituneen ja huulista tuli muhkuraiset.­

Hague sanoo videolla, ettei operaatio ollut täysin ongelmaton, sillä toimenpiteen tehnyt lääkäri joutui käyttämään Haguen huuliin ennätysmäärän hajottavaa ainetta.

Hän kuvailee täyteaineiden poistoa erääksi parhaista päätöksistään.

– Huulissa ei ole nyt mitään. Näyttävätpä ne ryppyisiltä ilman täyteainetta. Olen oudon iloinen asiasta. Tuntuu kuin olisin taas 15-vuotias, Hague hämmästelee videolla.

Tältä Hague näytti ennen operaatiota:

Tältä hän näyttää nyt:

Tosi-tv-tähti sanoo YouTubessa näyttävänsä nyt nuoremmalta.­

Love Island -kaunotar sanoo suosivansa nykyään luonnollisempaa lookia ja niinpä hän aikoo poistattaa kaikki täyteaineet kasvoistaan.

– Olen tehnyt niin monia virheitä täyteaineiden kanssa. Vähitellen poistatan ne.

Videolla nähdään myös, kuinka Haguen poikaystävä Tommy Fury reagoi rakastettunsa uuteen, luonnollisempaan tyyliin. Fury esittelee videolla kameralle Liikkuva linna -animaatioelokuvasta tuttua ryppyistä naista, joka Furyn mukaan muistuttaa erehdyttävän paljon tyttöystävänsä uutta tyyliä.

– Ihan samannäköinen, Fury hihkuu.

Molly-Mae Haguen uudet ”ryppyiset” huulet toivat poikaystävälle mieleen Liikkuva linna -elokuvan hahmon.­

– Minä pidän huulistasi. Ne näyttävät luonnollisemmalta. Huulet ovat huulet, mies järkeilee.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?