Tuoreet kuvat Melania Trumpista ällistyttävät – esiintyikö kameroiden edessä salaperäinen Melania-kaksoisolento? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuoreet kuvat Melania Trumpista ällistyttävät – esiintyikö kameroiden edessä salaperäinen Melania-kaksoisolento?

Melania Trumpin muuttunut ulkonäkö kuohuttaa sosiaalisessa mediassa.

26.10. 12:52

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump asteli kameroiden eteen viime torstaina pitkän tauon jälkeen. Rouva Trump kuvattiin nousemassa helikopterin kyytiin Valkoisen talon pihamaalla puolisonsa presidentti Donald Trumpin kanssa. Presidentti osallistui perjantaina viimeiseen vaaliväittelyyn Nashvillessa.

Nyt perjantaina räpsäisty kuva Melania Trumpista on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin erikoisesta syystä. Ihmiset ovat varmoja, ettei helikopterin kyytiin noussut nainen ole oikeasti Melania Trump, vaan kaksoisolento.

– Tulen kaipaamaan tältä hallinnolta vain uusia Melanioita ja sitä, että he teeskentelevät, etteivät ihmiset huomaa eroa, käsikirjoittaja ja ohjaaja Zack Bornstein kirjoittaa Twitterissä.

– Tuo ei todellakaan ole Melania. He eivät edes yrittäneet, koomikko ja näyttelijä Patton Oswalt täräyttää Twitterissä.

Twitter on täyttynyt kuvallisista kommenteista, joissa ihmetellään, kuinka erilaiselta rouva Trump näytti torstaina otetussa kuvassa. Monet tarkkasilmäiset huomauttivat, että presidentti Trumpin kanssa Nashvilleen helikopterikyydillä matkannut nainen hymyili aurinkoisesti. Melania Trump harvoin hymyilee julkisuudessa.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu kuvapareja, joissa vertaillaan muun muassa ”feikki-Melanian” ja oikean rouva Trumpin hampaita. Kuvaparit ovat saaneet ihmiset vakuuttuneiksi siitä, että kyseessä oli kaksoisolento.

– Minne naururypyt katosivat? Hampaat ja huulet ovat erilaiset. Tämä on selvästi feikki-Melania, Twitterissä julistetaan.

– Onko tuo muka Melania? Ehkä he käynnistivät uuden version, kun edellinen ei suostunut pitämään presidenttiä kädestä, Twitterissä naureskellaan.

– Katsokaa hänen etuhampaitaan. Melanian etuhampaat ovat enemmän neliönmalliset. Tuo ei ole Melania.

Mahdollinen kaksoisolento nähty julkisuudessa ennenkin

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ”feikki-Melania” on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa. Presidentti Trumpin on epäilty esiintyneen useissa julkisissa tilaisuuksissa vaimonsa kaksoisolennon tai kaksoisolentojen kanssa.

Presidentti Trump ja rouva Trump kuvattuna sunnuntaina Valkoisen talon halloween-tapahtumassa.­

Huhut kaksoisolennosta leimahtivat ensimmäisen kerran jo vuonna 2017, kun ihmiset panivat merkille, että Melania Trump näytti monissa kuvissa huomattavasti aikaisempaa lyhyemmältä. 180-senttinen rouva Trump loi uraa mallina, ennen kuin hän tapasi Donald Trumpin.

Presidenttipari kuvattuna viime perjantaina.­

2019 presidenttipari osallistui Alabamassa muistotilaisuuteen. Tuolloin sosiaalinen media täyttyi kommenteista, joissa epäiltiin, että presidentin rinnalla nähty nainen oli todellisuudessa rouva Trumpin kaksoisolento.

Huhut mahdollisesta ”feikki-Melaniasta” kantautuivat tuolloin myös presidentti Donald Trumpin korviin, joka kuittasi väitteiden olevan ”valeuutisia”.

Kuvat mahdollisista kaksoisolennoista ovat jälleen lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa.

– Kuka Melanian kaksoisolennoista on uskottavin? Twitterissä virnuillaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?