Karita Mattilan, 60, puhelimeen kilahti viesti, jossa nuori mies tarjosi ”erityisen hyvää seksiä” – näin oopperalaulaja vastasi

Karita Mattila jakoi saamansa viestin Twitteriin, missä se roihautti melkoisen keskustelun.

Karita Mattila kertoo Twitterissä saamastaan suorasta ehdotuksesta.

25.10.2020 17:27

Oopperalaulaja Karita Mattila viihdytti Twitter-kansaa sunnuntaina odottamattomalla viestillä, joka oli kilahtanut hänen puhelimeensa. Mattila kertoi twiitissään saaneensa viestin kolmekymppiseltä mieheltä, jolla oli syyskuussa 60 vuotta täyttäneelle laulajalle varsin suora ehdotus.

– Tarjosi tapaamista, seuraa, seksiä. Kehui omaavansa kokemusta ”vanhojen naisten” kanssa, ja mainosti viimeksi mainitun siksi olevan ”erityisen hyvää”, Mattila kertoi twiitissään.

– Hei miksi tämä ei oikein natsannut? Enkä nyt puhu turvaväleistä... hän jatkoi nauruhymiön kera.

Twiitti keräsi hetkessä yli 500 tykkäystä ja lukuisia huvittuneita, mutta myös ihmetteleviä kommentteja. Kommentoijat kiinnittivät huomiota erityisesti viestin lähettäjän tulkintaan ”vanhasta naisesta”.

– Aloitus väärä!

– Jep! Ei se ikäero niinkään, Mattila vastasi nauruhymiöin.

– Vähän lisää referenssejä ehkä... Ei herrajumala mitä kaikkea joutuu kestämään, kun saa nimeä ja mainetta. Jaksamista toivotan ja mukavaa sunnuntaita pölvästeistä huolimatta, toinen kommentoi.

– Ei ongelmaa. Hoitelen huumorilla – onneksi löytyy. Ja rakastan nauraa. Kiitos sinulle, hyvää sunnuntaita, Mattila vastasi.

Mattila kertoi suhtautuvansa viesteihin huumorilla.

Kommentteja muun muassa miehen ”epäonnistuneesta markkinointitaktiikasta” ja lähestymistavasta kertyi pian vino pino. Monet muut kertoivat myös samaistuvansa Mattilan kokemukseen erikoisista ehdotuksista ja jopa huijausyrityksistä.

Mattila on viihdyttänyt Twitter-seuraajiaan myös aiemminkin. Huhtikuussa Twitterissä alkoi levitä kuva kuva turkulaisen taloyhtiön rappuun kiinnitetystä lapusta. Käsin vihreällä tussilla kirjoitettu viesti oli osoitettu talon asukkaille ja siinä pahoiteltiin mahdollista meluhaittaa.

Naapureille suunnatun viestin allekirjoituksesta selvisi, etteivät talon asukkaat pääsisi kuulemaan ihan kenen tahansa lauluharjoituksia, vaan asialla oli itse sopraano Mattilan joka oli asianmukaisesti laittanut nimensä lapun alareunaan.

Sopraano harjoitteli kesällä kotonaan.

Viestin rappukäytävässään huomannut Roosa-niminen Twitter-käyttäjä epäili aluksi, että kyseessä oli aprillipila. Hän tiedusteli asiaa Twitterissä Mattilalta, joka vastasi pian ja vakuutti lapun olevan aito. Päivitys poiki tuolloin Twitterissä hilpeää keskustelua, sillä moni intoili Mattilan naapurien pääsevän ilmaiseksi maailmankuulun laulajan konserttiin.

Oopperalaulaja ottaa somessa esiin myös ikäviä asioita. Kesäkuussa hän IS:lle varsin erikoisesta keväästään ja välikohtauksesta, jossa tuntematon mies menetti hermonsa hänen paitansa vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?