Sara Sieppi julkaisi kuvan suoraan porealtaasta – Jethro Rostedt iski heti tyhjentävän kommentin - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi julkaisi kuvan suoraan porealtaasta – Jethro Rostedt iski heti tyhjentävän kommentin

Sara Sieppi rentoutui viikonloppuna hotellissa ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa.

Sara Sieppi on nauttinut rentouttavasta viikonlopusta yhdessä ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa.­

24.10. 15:59 | Päivitetty 24.10. 19:16

Sosiaalisen median vaikuttajana ja Miss Suomena tutuksi tullut Sara Sieppi suuntasi perjantaina helsinkiläiseen hotelliin viettämään laatuaikaa ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa. Sekä Sieppi että Kulju jakoivat muun muassa Instagramin tarinat-osiossaan kuvia ja videoita yhteisestä hotelliviikonlopustaan.

Kaksikon viikonloppuun lukeutui muun muassa rentoutumista hotellista löytyvässä porealtaassa. Sieppi jakoi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa nauttii saman aikaisesti poreista hotellin katolla sekä öisestä kaupunkimaisemasta.

– Äkkilähtö, Sieppi kirjoitti kuvatekstissään.

Siepin kuvaan kertyi nopeasti lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja. Monet riensivät kommenteissaan kehumaan muun muassa missikaunottaren ulkonäköä sekä toivottamaan kaveruksille rentouttavaa viikonloppua. Otosta kommentoi myös kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt, jonka rinnalla Sieppi on juontanut Onnenpyörä-ohjelmaa.

– No hei vaan, Rostedt kommentoi liekkihymiön kera.

Jethro Rostedt oli ensimmäisten joukossa kommentoimassa juontajakollegansa uutta kuvaa.­

Rostedt kommentoi välittömästi myös tuoreempaa otosta, jonka Sieppi jakoi Instagram-tilillään tänä aamuna. Kyseisen kuvaparin ensimmäisessä kuvassa Sieppi nauttii aamiaista hotellin sängyssä kylpytakkiin pukeutuneena, kun taas toisessa otoksessa hän poseeraa kameralle alusvaatteisillaan.

– Sytyn tohon croisanttiin, Rostedt kommentoi Siepin julkaisua.

Myös Rosanna Kulju julkaisi saman kaltaisen kuvan, jossa hän nauttii poreista hotellin katolla. Kuvaan lisätystä paikkatunnisteesta selviää, että kaksikko majoittui Radisson Blue Seaside -hotellissa, joka sijaitsee Helsingin Hietalahdessa. Katolla sijaitsevasta porealtaasta aukeaakin näkymä merelliseen Helsinkiin.

Sieppi ja Kulju ovat olleet ystäviä jo usean vuoden ajan. He esiintyvät säännöllisesti toistensa sosiaalisen median kanavissa ja vuosien varrella kaksikko on julkaissut lukuisia yhteiskuvia ja tehnyt myös yhteisiä ulkomaanmatkoja.

Juttua muokattu kello 19.15: Korjattu hotellin sijainti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?