Mailis Penttilä jakoi harvinaisia vilauksia kodistaan – tältä näyttää sometähden hulppeassa lukaalissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mailis Penttilä jakoi harvinaisia vilauksia kodistaan – tältä näyttää sometähden hulppeassa lukaalissa

Mailis Penttilä jakoi Instagramin tarinat-osiossa useita kuvia ja videoita viimeisen päälle laitetusta kodistaan.

Mailis Penttilä esitteli upeaa kotiaan Instagramissa.­

23.10. 8:35

Miss Helsinki -kilpailusta ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tutuksi tullut Mailis Penttilä on nykyään suosittu sosiaalisen median vaikuttaja, jota seuraa Instagramissa lähes 35 000 ihmistä. Penttilä jakaa Instagram-tilillään enimmäkseen vilauksia tavallisesta arjestaan, johon kuuluu muun muassa ruuanlaittoa, treenaamista sekä Lily-koiran kanssa lenkkeilyä.

Hiljattain Penttilä innostui jakamaan Instagram-tilinsä tarinat-osiossa myös kuvia ja videoita kodistaan. Penttilä kertoi julkaisemallaan videolla, että hänen ja hänen Pekka-puolisonsa kodissa tehtiin muutama vuosi sitten mittava remontti. Remontin suunnitellut arkkitehtifirma halusi tulla ottamaan kuvia pariskunnan kodista, joten Penttilä innostui itse tekemään samaa.

– Innostuin itsekin nappaamaan muutaman kuvan, kun täällä on kerrankin näin siistiä. Normaalisti täällä on Lilyn leluja ympäriinsä ja keittiön pöydät täällä tavaraa, Penttilä nauroi Instagram-videollaan.

Penttilän ja Koskisen kodista löytyy muun muassa moderni, vaalea keittiö, josta löytyy runsaasti säilytystilaa. Penttilä tunnetaan innokkaana kokkina ja leipurina ja hän jakaakin paljon reseptejä ja vinkkejä ruuanlaittoon omassa blogissaan.

Lisäksi asunnosta löytyy erillinen makuuhuone, työhuone sekä olohuone, joka on varustettu takalla. Makuuhuoneesta löytyy myös iso vaatekaappi.

Ruokailutilasta puolestaan löytyy moderni, varta vasten parin kotia varten teetetty ruokapöytä. Myös asunnon kylpyhuone sai remontissa uuden, modernin ilmeen. Lisäksi kodista löytyy sauna.

– Remontti tehtiin pari vuotta sitten. Jätettiin tänne paljon kalusteita, mitä oli ennen remonttia, kuten kaikki olohuoneen kalusteet ja sänky. Ruokapöytä on teetetty, mutta siihen hommattiin uudet tuolit ja työhuoneeseen sohva, Penttilä kertoi Instagram-tarinassaan.

Mailis Penttilä tuli tunnetuksi Koko Suomi leipoo -sarjasta vuonna 2013. Hän myös kisasi vuoden 2016 Miss Helsinki -tittelistä. Tuolloin kisan voitti Jessica Ruokola. Sittemmin Penttilästä on tullut suosittu somepersoona.

Kesällä 2019 Penttilä kertoi ystävänsä Rosanna Kuljun podcastissa viihtyvänsä paljon kotona. Penttilä on seurustellut jo yli seitsemän vuoden ajan IT-alalla työskentelevän miljonäärimiehensä Pekka Koskisen kanssa. Vieraillessaan Kuljun podcastissa Penttilä kertoi pariskunnan välisen työnjaon olevan selvä, sillä Koskinen käy töissä ja Penttilä pitää huolta parin kodista.

– Olen omasta mielestäni tosi onnekas, että on sellainen tilanne, että voin tehdä asioita, joita haluan tehdä. Ja Pekka voi tehdä omiaan. Monet näkee tämän kauhean negatiivisena ja ajattelee, että mun mies on tehnyt musta kotiorjan. Meillä tää toimii älyttömän hyvin, Penttilä kertoi tuolloin.

Mailis Penttilä ja Pekka Koskinen ovat seurustelleet yli seitsemän vuoden ajan.­

Penttilä kertoi tuolloin, että hänen arkensa ”kotivaimona” on ihmetyttänyt monia. Penttilä kuitenkin painotti, että kyse on täysin hänen omasta valinnastaan. Penttilä ei kokenut tarpeelliseksi käydä töissä, sillä hän ei pystynyt päivätyössään kokkina tuomaan parin talouteen kovin isoa kuukausittaista palkkasummaa.

– Kun muutimme yhteen, tuntui tyhmältä käydä niin pitkää päivää töissä, sillä meidän taloudessa tienaamani summa ei ollut paljoa. Sen lisäksi, että Pekka tuo rahan perheeseen, ollaan siinä mielessä erilainen pari, että vietämme paljon aikaa erillään, Penttilä pohti Kuljun podcastissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?