Kimmo Vehviläinen joutui koronakaranteeniin – työskenteli vielä eilen tartunnan saaneen juontoparinsa kanssa studiossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimmo Vehviläinen joutui koronakaranteeniin – työskenteli vielä eilen tartunnan saaneen juontoparinsa kanssa studiossa

Aito Iskelmän radiojuontaja Kimmo Vehviläinen on joutunut karanteeniin juontoparinsa Suvi Hartlinin koronavirustartunnan takia.

Suvi Hartlin on saanut koronan. Nyt juontopari Kimmo Vehviläinen odottaa koronatestin tulosta kotikaranteenissa.­

22.10. 17:31

Aito Iskelmän aamujuontaja Suvi Hartlin, 39, kertoi torstaina omalla Instagram-tilillään saaneensa koronatartunnan. Nyt myös juontopari Kimmo Vehviläinen on joutunut karanteeniin. Kaksikko työskenteli vielä eilen keskiviikkona samassa studiossa, mutta torstaina Sanomatalon kaikki radiostudiot olivat tyhjillään.

Vehviläinen kertoo, että hän on ollut täysin oireeton.

– Testeissä on käyty, ja nyt kotona odotellaan tulosta ja katsotaan, miten tästä edetään, Vehviläinen kommentoi IS:lle.

– Luulen, että Aito Iskelmän aamut menevät nyt pelkästään musiikilla siihen asti, kunnes saa luvan palata töihin, juontaja sanoo.

Vehviläinen on myös sivussa Big Brother -lähetyksistä, ja karanteenin ajan iltojen koostelähetyksissä nähdään ainoastaan Alma Hätönen.

– Alma urakoi lähetykset sen aikaa, kun olen poissa. Maailma ei onneksi tähän kaadu, ja ilman minua kyllä pärjätään hetken aikaa,Vehviläinen korostaa.

– Täällä kotona pidetään hyvää huolta. Olen katsonut leffoja ja syönyt kalakeittoa, hän kertoo.

Vehviläisen mukaan hän on täysin oireeton.­

Suvi Hartlin kertoi Instagramissaan aiemmin torstaina, että hän on poissa Aito Iskelmän aamusta ainakin 28. lokakuuta asti.

– Rakkaat ystävät, nyt on uutisia. Sain eilen positiivisen koronatestituloksen, jonka takia jään pois Aito Iskelmän aamusta ainakin 28.10. asti. Tunsin eilen pienen piston kurkussani, joten päätin pelata varman päälle ja mennä testiin. Shokki oli aikamoinen kun kuulin tuloksen. Kurkkukipu oli ja meni, tällä hetkellä olen täysin terveen oloinen, Hartlin kertoi päivityksessään.

IS uutisoi torstaiaamuna, että Sanomatalon radiostudiot ovat toistaiseksi tyhjillään koronatapauksen vuoksi. Torstaiaamuna ei siis kuultu perinteisiä suoria lähetyksiä Sanomatalon studioista. Sanomatalon radiostudioihin kuuluvat Radio Suomipop, Radio Rock, Loop, HitMix, Aito Iskelmä, Radio Aalto ja Helmiradio.

IS tavoitti torstaiaamuna Nelonen Mediassa radioiden ohjelmajohtajana työskentelevän Rene Mäkisen. Mäkinen ei voinut ottaa kantaa siihen, minkälaisissa tehtävissä työskennelleellä ihmisellä koronavirus on todettu. Mäkisen mukaan studioiden tyhjinä pitämiseen päädyttiin, sillä tieto tartunnasta tuli myöhään keskiviikkoiltana.

– Tämä tieto tuli niin myöhään eilen illalla, ettemme halunneet ottaa mitään riskejä, ennen kuin saamme varmistettua altistumisten mahdollisuuden. Tilanne näyttää aamun tietojen valossa kohtalaisen hyvältä, mutta haluamme konsultoida vielä terveysalan ammattilaisia. Emme ota mitään riskiä terveyden kustannuksella. Joku voi pitää tätä ylimitoitettuna varotoimenpiteenä, mutta me haluamme ajatella porukan terveyttä, Mäkinen painotti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?