Dwayne ”The Rock” Johnson täräytti julki lapsuuskuvan, josta tähteä ei ole tunnistaa – ”Ei voinut tulla maailman seksikkäintä miestä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Dwayne ”The Rock” Johnson täräytti julki lapsuuskuvan, josta tähteä ei ole tunnistaa – ”Ei voinut tulla maailman seksikkäintä miestä”

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittu Dwayne Johnson oli lapsena tuuheatukkainen vesseli.

22.10. 15:35

Näyttelijä ja entinen showpainija Dwayne ”The Rock” Johnson tunnetaan maailman seksikkäimpänä miehenä, joka on napannut kyseisen tittelin People-lehden kisassa vuonna 2016.

Johnson on myös yksi Instagramin seuratuimmista ihmisistä, sillä häntä seuraa siellä peräti 201 miljoonaa ihmistä. Tällä viikolla Johnson viihdytti miljoonia seuraajiaan lapsuuskuvalla, jossa hän poseeraa 7-vuotiaana. Kaljuna tunnettu Johnson näyttää kuvassa hyvin erilaiselta kuin nykyään, sillä hänen päässään komeilee tuuhea afro.

Johnson kertoo kuvatekstissä, että hän on kuvassa Havaijilla hienossa aloha-paidassaan. Hän myös naureskelee hyväntahtoisesti hampailleen.

– Tästä komistuksesta ei voinut tulla maailman seksikkäintä miestä, Johnson naureskelee kuvalleen.

Kuva on herättänyt hilpeyttä myös näyttelijän miljoonissa seuraajissa ja sitä on kommentoitu yli 33 000 kertaa. Moni kommentoija toteaa kuvan olevan äärimmäisen suloinen, mutta moni myös naureskelee sille.

– Minä en saa henkeä, koomikko Kevin Hart nauraa kommenteissa.

– Aikamatka aikaan, jolloin olit vasta ”Pikkukivi”, eräs mies kommentoi viitaten The Rockin lempinimeen.

– Näytät siltä, että aloitit elämäsi Bruno Marsina ja muutuit sitten The Rockiksi, eräs seuraaja vinoilee.

Osa kommentoijista on myös pannut merkille, että nuori Johnson muistuttaa Bruno Marsin lisäksi runsaasti tytärtään Tianaa.

Sekä Johnson että Tiana, samoin kuin näyttelijän muu perhe sairastivat syyskuussa koronan. Johnson kertoi tuolloin Instagram-tilillään, että koko perhe oli saanut positiivisen tuloksen koronatestistä ja tartunta oli todettu sekä hänellä itsellään, 2-vuotiaalla Tianalla, 4-vuotiaalla Jasminella että hänen vaimollaan Laurenilla.

Perheen onneksi he kaikki selvisivät melko vähällä ja lievillä oireilla. Johnson totesi kokemuksen olleen silti pelottava ja raskas ja kehotti ihmisiä ottamaan viruksen ja pandemian tosissaan.

– Voin kertoa, että tämä on kaikkien haastavin ja vaikein asia, jonka olemme kohdanneet perheenä, hän sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?