Sometähti ei uskonut koronavirukseen, kunnes sairastui itse – kuoli pian komplikaatioihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Sometähti ei uskonut koronavirukseen, kunnes sairastui itse – kuoli pian komplikaatioihin

33-vuotias ukrainalainen Dmitriy Stuzhuk kuoli koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin. Hänen ex-vaimonsa Sofia Stuzhuk kertoi asiasta ex-parin miljoonille someseuraajille.

19.10.2020 14:12

Ukrainalainen sometähti Dmitriy Stuzhuk, 33, on kuollut koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin, uutisoivat useat ulkomaiset mediat kuten E Online, The Independent ja Daily Telegraph .

Lehtien mukaan ennen koronavirukseen sairastumistaan Stuzhuk kyseenalaisti koko viruksen olemassaolon. Stuzhukin kuolemasta kertoi Instagramissa hänen ex-vaimonsa Sofia Stuzhuk lauantaina. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta.

Sofia Stuzhuk kertoi ennen ex-miehensä kuolemaa Instagramissa tämän kärsineen sydänvaivoista. Sofia Stuzhuk kertoi suru-uutisen yli viidelle miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

– Me emme enää olleet yhdessä, mutta tämä ei silti satu minua yhtään sen vähempää. Olen niin pahoillani. Kiitos kaikesta sinulle, minun tärkeä henkilöni, minun pääopettajani, ohjaajani ja lasteni isä, Sofia Stuzhuk kirjoitti.

– Olet meidän suojelusenkelimme ja tulet aina suojelemaan enkeleitämme. Kuinka kivuliasta on käsittää tämä..., Sofia Stuzhuk kirjoitti.

Dmitriy Stuzhuk jakoi yli miljoonalle Instagram-seuraajalleen neljä päivää sitten kuvasarjan, jonka kuvatekstissä kertoi sairastuneensa koronavirukseen.

– Koronavirus. Covid. Päivä kahdeksan, Stuzhuk kirjoitti kuvatekstissä.

– Kuten kaikki te Instagram-tarinoistani tiedätte, olen sairastunut koronavirukseen. Tänään pääsin kotiin ja innostuin edes kirjoittamaan jotain. Tahdon jakaa kanssanne sen, kuinka sairastuin ja tahdon varoittaa teitä kaikkia. Minä luulin, ettei mitään koronavirusta ole olemassakaan, ennen kuin itse sairastuin, Stuzhuk kirjoitti päivityksessään.

The Sun -lehden mukaan Stuzhuk sairastui koronavirukseen lomaillessaan Turkissa ja häntä hoidettiin sairastumisensa jälkeen Ukrainassa. Stuzhuk kertoi myös itse havainneensa oireita Turkin-lomallaan.

– Toisena päivänäni Turkissa tunsin oloni huonoksi. Heräsin keskellä yötä siihen, että niskani oli turvannut ja minun oli todella vaikea hengittää. Myös vatsani oli hieman kipeä.

Stuzhuk kertoi, että seuraavana päivänä hän alkoi kärsiä yskästä, mutta kuume ei vielä noussut.

– Minulla ei ollut varsinaisesti taudin oireita. Ajattelin, että oireeni voivat johtua siitä, että olin urheillut, olin erilaisessa ilmastossa ja söin eri tavalla ja nukuin ilmastoidussa huoneessa.

Stuzhuk kertoo, että palattuaan kotiin hän hakeutui lääkäriin useisiin eri testeihin, joista yksi oli positiiviseksi osoittautunut koronatesti. Stuzhuk kertoo myös vaatineensa sairaalaan pääsyä. Instagramissa julkaistussa tekstissä hän myös sanoo ukrainalaisen sairaalan olleen aivan täpötäynnä. Stuzhuk kertoo saaneensa sairaalassa happilaitteen helpottamaan hengittämistään. Lopulta hän kertoi, että sairaalahoidon sijaan hän päätyi palamaan kotiinsa, koska koki kotihoidon paremmaksi ja mukavammaksi.

The Sun -lehden mukaan sometähti kuitenkin kiidätettiin takaisin sairaalaan kotona olon jälkeen. Pian tämän jälkeen hänen ex-vaimonsa kirjoitti Instagramissa ex-miehensä kuolleen.

– Olen loppuelämäni kiitollinen kolmesta kauniista lapsestamme ja siitä, millainen minusta on tullut kanssasi, Sofia Stuzhuk kirjoitti Instagramissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?